Smått och gott

I lördags rusade jag snabbt in på Jysk efter att Ingela tipsat mig om att det fanns gråa tvålpumpar där. Jag sökte nämligen sådana när vi besökte Umeå för några veckor sen, så hon visste vad jag var på jakt efter. Det är bra med utsända “spanare” som håller koll på butikernas utbud åt en! Så jag tipsar vidare till er ifall det är någon annan som söker nytt till badrummet. Serien finns även i vitt och en fin blågrön färg.

 

 

56840

 

Men det jag egentligen tänkte skriva om var vilken guldgruva Jysk är just nu! Jag kom nämligen ut med betydligt mera än två tvålpumpar, bland annat de här genomskinliga förvaringsprylarna i plast. De passade perfekt i vårt badrumsskåp och äntligen fick jag lite bättre ordning på sminket.

 

 

 

kontor

 

Jysk kändes nästan som ett mini-Lagerhaus och de har verkligen piffat upp sitt utbud ordentligt. Snygga prylar till kontoret – boxar, anteckningsblock, tidningshållare och en Ferm Living-liknande korg.

 

 

kalas

 

 

Kalasprylar – check. Vimplar, muffinsdekorationer, presentpapper och en del engångsmuggar och glas skymtade jag även i hyllorna.

 

 

 

 

tra

 

Och sen ett litet collage med snygga prylar i “mina” färger. Korgar har ju länge varit något av Jysks specialitet och de här lite etnomönstrade gillade jag. Vaserna missade jag i butiken, vilket stör mig lite nu när jag såg dem på nätet. De som går i gråbruna toner skulle jag gärna klämma och känna lite på. Inte för att jag väl egentligen behöver fler vaser, men, men….

 

 

Bilder: Jysk

0 gillar
Arbetsrum Badrum Förvaring Jysk Prylar Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  16 juni, 2015 at 09:41

  Konstigt att jag precis NU behöver till Jysk *blink*

  • Reply
   Anna-Lena
   16 juni, 2015 at 12:51

   He, he 🙂 Jag känner att jag behöver ta en tur till dit också 🙂

 • Reply
  yvonne
  16 juni, 2015 at 10:20

  Är bordet i collaget också från Jysk? Jättefint!

  • Reply
   Anna-Lena
   16 juni, 2015 at 12:51

   Ja, alla prylar kommer från Jysk!

 • Reply
  Ingela
  17 juni, 2015 at 12:35

  Booooordeeeet! Finns inte i butiken, dock.

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   18 juni, 2015 at 11:01

   Äsch! Såg det inte heller i butiken, men hittade det på webbsidan. Kommer säkert in sen då, allt brukar ju nog finnas i butiken.

 • Reply
  Nina Vesterinen
  17 juni, 2015 at 17:57

  Märkte själv att de hade utökat utbudet till det bättre då jag besökte jysk för någon vecka sedan ,köpte en posters tavla i svart och vitt som jag inte sett hos dem förut… Nice

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   18 juni, 2015 at 11:01

   Ja, verkligen kul med lite nytt i sortimentet! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.