Sommaraffisch

Sommaren har ju inte visat sig från sin bästa sida hittills – för att uttrycka det milt. Alla gnäller över den oexisterande sommarvärmen. Därför tyckte Linn och jag att det var läge för en affisch med lite humoristisk touch för att lätta upp det negativa vädersnacket lite.

 

DSC 8125 680

 

Vi gjorde affischen i två olika utföranden.

 

prints3

 

Passar perfekt att ta med som gå bort-present i sommar, istället för den obligatoriska blombuketten eller vinflaskan. Vill du också ha en egen poster? Klicka på länkarna längst ner i inlägget för att printa ut dem.

 

 

DSC 8105

 

Här hittar du den vita postern
Här hittar du den svarta postern

0 gillar
Digital art DIY Downloads Tavlor

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.