Svarta stolar x 2

Vårt köksmöblemang börjar vara aningen slitet, så jag håller utkik ifall jag skulle hitta ett bord och stolar som passar alla mina kriterier. Hittills ser det dåligt ut, vi vill nämligen gärna ha ett ovalt bord som vi har i nulägt. När jag kollade igenom Ikeas urval av bord och stolar fastnade min blick på stolen Esbjörn. Inte alls en sådan stol jag är på jakt efter, men för den som gillar Muutos Cover chair kanske den kan vara ett budgetalternativ. För viss likhet ser man onekligen, på gott och ont som i alla dessa fall av “lyx vs. budget”.

 

 

11

 

Muuto Cover chair till vänster och Ikeas Esbjörn till höger. 

 

 

3

0 gillar
Ikea Kök Lyx eller budget Möbler

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.