En dag hos Linda

Gårdagen var en riktigt bra semesterdag, så där som alla semesterdagar borde vara. Jag och barnen for iväg norrut redan på förmiddagen och kom hem lagom till middagen. Vi tillbringade hela dagen på det här fantastiska stället.

 

 

DSC 8442w

 

 

De flesta av er känner säkert igen platsen – Lindas lantligas vackra hus.

 

 

coll1

 

 

Linda är en av de personer jag lärt känna via bloggandet och hon är så himla lätt att umgås med. Hon är humoristisk, äkta, jordnära och bjuder på sig själv. Ingen påklistrad fasad där inte. Vi har ofta samma åsikt om saker och vi är väldigt lika på många sätt. Vi hann avklara många samtalsämnen om allt från inredningstrender och -inspiration (eller brist på sådan) till jobb- och barnrelaterade saker. Och förstås en hel massa bloggsnack – sånt som man bara kan prata om med en annan bloggare som är inne i den här “världen”.

 

 

ww

 

 

Huset är precis så vackert som man har sett på Lindas blogg, men det är alltid roligt att se ett “blogghem” på riktigt. Det är verkligen helt omöjligt att föreställa sig hur ett hus ser ut bara på basen av bilder, man kan inte få den där helhetsbilden av hur rummen hänger ihop och hur stora de är. Köket var till exempel mycket större än jag hade föreställt mig. Otroligt mysigt hus, med snygg inredning. Vi har ganska lika smak Linda och jag….på den högra bilden nedan finns till exempel fyra saker som även hittas hemma hos oss. Därför är det extra roligt att diskutera inredning med Linda, vi är nämligen i exakt samma fas med vad vi gillar och inte gillar. 

 

 

coll4

 

 

 

Linda bjöd på smaskig lunch – lchf-pizza till oss och mera barnanpassad meny till de yngre. Supergott! Nästa gång ska jag definitivt prova Lindas pizzabotten som innehåller betydligt färre ingredienser än den jag brukar göra, men var minst lika god.

 

 

coll3coll2

 

 

Och barnen? Ja, de klickade redan när de träffades hos oss i fjol och de har pratat om varandra ända sen dess! Så nu var förstås glädjen stor över att träffas igen! Molly är ett charmtroll utan like, så finurlig och bestämd liten fröken.

 

 

DSC 8408w

 

 

Tusen tack till Linda och Molly för en riktig superdag!

 

 

0 gillar
Kök Lantlig inredning Mat & bak Trädgård & natur

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Living with my camera
  2 juli, 2015 at 09:41

  Ja man trivs hos Linda! Första gången jag var där och gjorde reportage fick jag stanna över natten. Vi satt och pratade långt in på sena timmen! Jättemysigt hem och härlig familj <3

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   2 juli, 2015 at 09:55

   Ja, håller helt med! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.