Layered mattor

För ett tag sedan fick jag syn på riktigt snygga mattor från det nya svenska företaget Layered. Stilen kan beskrivas som elegant minimalism och mönstren är till största delen uppbyggda av klassiska former och geometriska figurer. Tidlösa mattor, men ändå med en modern känsla och trendig färgskala. I like!

 

 

Byzantine Dark Nougat

 

 

Företagets grundare Malin Glemme började med att tillverka mattor till sitt eget hem och efter att många gäster undrat varifrån mattorna är köpta bestämde hon sig för att göra mattillverkningen till en affärsverksamhet. Alla mattor är handvävda i 100% bomull.

 

 

Labyrinth Pink powderlayered

 

 

För mera inspiration, kolla in Layereds Instagram-profil.

 

Bilder: Layered

0 gillar
Layered Mattor

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.