Ny möbel­affär öppnar i Vasa

Idag läste jag en trevlig nyhet i Vasabladet – Lähdesmäki möbelaffär öppnar i Vasa. Bygget av den 2000 kvadratmeter stora affären i Stenhaga har redan påbörjats. Butiken kommer att finnas på samma tomt som Byggmax och beräknas öppna i februari-mars 2016. Lähdesmäki hade tidigare en möbelaffär i Vasa, men flyttade till Ilmajoki 2008. Mycket välkommet med fler fysiska möbelaffärer tycker jag!

 

  

DSC 2727w3 

 

 

Jag minns att vi köpte vårt stora matbord och sex stolar därifrån när vi flyttade till radhus år 2004. Först var möblemanget bokfärgat men vi målade om det när vi flyttade till huset år 2010. Då behövde vi dessutom två stolar till och det var inte det lättaste att hitta eftersom serien inte längre tillverkades då. Till slut hittade vi två mörkbruna stolar, vilket fungerade bra eftersom de ändå skulle målas vita. Jag som tenderar att tröttna ganska fort på de flesta möbler tycker faktiskt fortfarande att det här är den snyggaste matsalsgruppen som finns. Älskar de långa stolsryggarna!

 

 

Källa: Vasabladet

0 gillar
Butiker Inredningsbutiker Matsal Möbler

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  En Vacker Vardag
  30 juli, 2015 at 10:18

  Jo jag välkomnar också deras comeback till Vasa. Bra om möbelaffärerna koncentreras till ett affärsområde också, så är det lättare för konsumenterna att jämföra utbudet.

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   30 juli, 2015 at 10:26

   Ja, jag gillar också att många möbelaffärer samlas på ett ställe!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.