Prints till barnrummet

Just nu håller vi på med ett av våra halvfärdiga projekt – nämligen att hänga upp tavlor. Utöver de tavlor vi redan har haft liggande här i flera månader behövde jag en ny tavla i storleken 70×100 cm. Inte det lättaste att hitta, men idag klickade jag hem en som kommer bli helt perfekt. Vilken det blev får ni se sen när den anländer! Men det jag egentligen tänkte skriva om var något annat jag fick syn på när jag varvade alla webbshoppar med affischer. Många av er har säkert sett Mrs. Mighettos prints som figurerat rätt mycket i bloggar det senaste året.

 

mrsmighetto

 

 

 

Desenio hittade jag väldigt snarlika tavlor i mindre storlek, så om man är på jakt efter en lite mindre tavla kanske de här kan vara något. Samma dämpade färgskala och samma masker för ögonen. Vad är grejen med dessa masker förresten? Är det någon slags superhjälte-accessoar eller vad?

  

 

 

7788 4desenio7782 3

 

 

Bilder från Mrs. Mighetto och Desenio.

0 gillar
Desenio Tavlor

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.