Reashopping

Att handla på sommarrean är faktiskt inget jag gillar, i alla fall inte när det gäller kläder. I slutet av juli är jag inte längre intresserad av tunna sommarlinnen och shorts – då har jag redan börjat blicka framåt och kikar mycket hellre på nyinkomna höstplagg. När det gäller inredning är det inte lika säsongsbetonat och man kan faktiskt hitta riktigt bra fynd. Om jag köper något på sommarrean – oavsett om det gäller kläder eller inredning – är det nästan uteslutande sånt som jag tänker använda nästa säsong. Som till exempel den här superhärliga filten jag klickade hem från H&M Homes rea. Inte nog med att den är mjuk och skön – textilier med fransar är dessutom en av höstens stora trender.

 

20

 

Idag tipsade Linn om att Minun/Min har superrea just nu. Och gissa om jag fyndade där! 70% rabatt på många saker, till exempel fina House Doctor-prylar för två euro styck. Jo, ni läste rätt. Normalpris 12-20 euro. En snygg ljusstake till exempel.

 

 

ljusstake

 

 

Och en vas. Eller tre. Tre är alltid bättre än en… Jag skulle kanske inte ha köpt tre vaser för 36 euro, men tre vaser för sex euro är helt okej tycker jag. Många gånger är det ju så att saker ser mycket snyggare ut i butiken eftersom de står i grupp där. Tar man hem en pryl så ser den mest ensam och inte alls lika snygg ut, så när jag hade chansen att få tre vaser till ett riktigt fyndpris passade jag på. Jag har nämligen ett Fabrikör-skåp på övre våningen som stått tomt ett halvår och dit behöver jag lite småprylar.

 

 

hd

 

 

En snygg serveringsskål med trähandtag. Kostade en femma.

 

 

DSC 9100w

 

 

Det bästa fyndet från Minun/Min var nog den svarta köksvågen från Nicolas Vahé. Eftersom vi har bestämt oss för att köpa det svarta köksbordet har jag spanat efter svarta köksprylar. Har man svart bord behöver det matchas med andra svarta saker tänker jag, så köksvågen var en riktig fullträff i det hänseendet. Normalpris 50 euro – jag betalade 15 euro. 

 

 

DSC 9077w

 

 

 

På Anttila fyndade jag stenplattan som ligger under vågen. Det är ett slags underlägg som jag tänker använda till exempel som ostbricka. Massivt och tungt i äkta sten. Fem euro. På Säde hittade jag en grå lykta för fem euro i fyndkorgen. Jag har googlat liknande lampor/lyktor i evigheter men inte hittat någon jag gillat, men där fanns den helt plötsligt då! Egentligen är det ingen lampa utan bara en dekoration som jag tänkte hänga i ett tomt hörn. Har sett att man kan dra el i dem också, men det är inget jag tänker göra.

 

 

DSC 9174w

 

 

 

Det här med 5 euros fynd verkar vara min melodi. Även på Clas Ohlson hittade jag två ljusstakar för en femma. Jag gillade formen, men inte färgerna så de kommer nog att genomgå någon slags omvandling gissar jag. Det är för övrigt mitt bästa tips när det gäller att fynda inredningsprylar på loppis och rea – stirra dig inte blind på färgen! Gillar du formen så kan färgen nästan alltid fixas till.

 

 

claso 

 

 

Jag har köpt väldigt lite inredningsväg det senaste året eftersom jag hittat få saker som gett mig den där wow-känslan, jag har inte ens bytt soffkuddar sen januari! Men höstinredning är verkligen min grej och nu känner jag att det är kul och inspirerande att förnya lite igen.

0 gillar
Anttila Clas Ohlson H&M Home Minun/Min Säde

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Ingela Åström
  29 juli, 2015 at 08:36

  Fina fynd!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   29 juli, 2015 at 10:47

   Ja, jag är riktigt nöjd också 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.