Stokke Home

Stokke är säkert ett bekant varumärke för de flesta småbarnsföräldrar och jag gissar att deras Tripp trapp-stol finns i många hem. Men visste ni att Stokke också har en hel serie möbler för barnrummet? 

 

 

16

 

 

 

Precis som stolen är också sängarna designade så att de kan ändras vartefter barnen växer. Ena långsidan på spjälsängen kan tas bort när barnet blir äldre. Att sängarna ser ut som söta, små kojor är garanterat ett stort plus för barnen! Babyvaggan kan göras om till ett skrivbord där byråns skötdelstopp används som bordsskiva.

 

 

stok2

3

14

13

9

12

 

 

Här ser ni ett exempel på en säng som kan användas från nyfödd ända upp till 10-årsåldern.

 

 

2

 

Bilder: Stokke

0 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.