Tine K Moon

Tine K Homes nya höst- och vinterkollektion går under namnet “Moon”. En kollektion full med vacker keramik, krukor, kuddar, lampor och möbler. Den finaste kollektionen på länge från Tine K tycker jag. Kul att de äntligen uppdaterat mönstret lite på vaserna och skålarna, även om jag nog kanske föredrar det ursprungliga marockanska mönstret framför det nya slingriga.

 

4 5

50

1 2

 

 

Enkla, nästan lite spartanska möbler i bambu. Mycket korgar, krukor och småmöbler.

 

 

164

12 13

6 7

 

 

Speglar i olika former är något jag sett mycket av på höstens stylingbilder. Gärna i annorlunda former och placerade i grupp om 7-8 stycken. Så det får bli ett loppistips inför sommarens alla loppisrace – sök udda speglar och måla ramarna i någon snygg nyans och häng upp i en grupp.

 

 

8

11

5

 

 

 

I gårdagens inlägg nämnde jag färgade väggar och det syns även i Tine K:s styling. Lite lustigt att det är ganska likadan färgskala överallt just nu – dova nyanser av blått, grönt och rosa. Jag tycker det är riktigt snyggt med färger på väggarna, men är tveksam till om blått och grönt är något jag skulle stå ut med en längre tid. Tine K har även grå och beige nyanser i sin styling, vilket känns närmare min stil.

 

 

6

10

141

SUMMER NOVELTIES06

 

 

 

Ja, vad mer kan man säga om den här kollektionen, bilderna talar för sig själva. Allt är så där perfekt slarvigt att man bara vill kopiera stilen rakt av. Enkelt, bara lagom mängd prylar för att det ska bli en perfekt balans mellan det avskalade och det ombonade.

 

 

 

20 2

18

SUMMER NOVELTIES2

 

Vill ni bläddra i hela katalogen hittar ni den här.

0 gillar
Höstnytt Tine K

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.