Bordet är levererat

111

 

Nu har vi kommit en bit på vägen med vårt nya köksmöblemang. Vi fick nämligen hem köksbordet idag! Tack P&P för leveransen! Valet föll alltså på det svarta bordet med svarvade ben.

 

7796

Nu återstår bara den svåraste frågan – nämligen stolarna. Jag har bantat ner mina alternativ till några få, men känner mig kanske inte helt hundraprocentigt nöjd med något av dem. Den svarta stolen med rottingsits ligger fortfarande på topplacering. Den finns även i träfärgat, men vi lutar kanske mera åt den tvåfärgade. Helsvarta ska stolarna inte vara, utan det behöver finnas lite träfärgat med för att mjuka upp allt det svarta och matcha resten av köket.

 

 

stol

 

Ett annat alternativ är att ta stolarna från arbetsrummet som har svart sits och träben. Stolen längst ner till höger hittade jag på nyöppnade Combo-loppiset och den kunde eventuellt vara ett alternativ eftersom den är både brun och svart. Jag har dock ingen aning om det finns fler än en av stolarna. Har ni fler tips på stolar som kunde passa ihop med bordet? Hit me! Har googlat stolar de senaste två veckorna utan att komma längre än så här, så jag behöver alla tips jag kan få. Svart och trä är nyckelorden alltså.

0 gillar
Kök Köksbord Möbler

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Hanna
  3 augusti, 2015 at 12:28

  Vad tycker du om den här stolen?
  https://www.svenssons.se/p/stolar/stolar/basel-basic-dark/54807001051

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   3 augusti, 2015 at 12:52

   Jo, den är riktigt snygg i sig och fina färger, men kanske aningen för mycket retro i stilen i förhållande till resten av vårt hem. Den påminner lite om en av stolarna jag hade med i kollaget i förra inlägget, men som föll bort i gallringen nu 🙂

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   3 augusti, 2015 at 23:36

   Superfin! Provade med mina Eames-stolar ikväll och de är ganska lika dessa. Tyvärr var det inte så snyggt, det blev lite för kompakt med ryggstödet, så jag vill ha lite luftigare rygg på stolarna. Inte lätt det här 🙂

 • Reply
  Finnsessan
  4 augusti, 2015 at 10:38

  Kontrollera in utbudet på on24.fi, där finns en hel del olika modeller, bl.a dessa: http://www.on24.fi/sisustus/p%C3%B6yd%C3%A4t_tuolit/ruokap%C3%B6yd%C3%A4t_tuolit/48279
  Nackdelen är dock att man inte kan provsitta dessa före köp…

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   4 augusti, 2015 at 10:41

   Ja, det är just det som är svårt med att köpa stolar via nätet – man vet inte alls hur de är att sitta på. En stor chansning. De två jag har som favoriter har jag provsuttit, så jag vet att de är sköna. Ska kika in på on24, minns att jag kollade där för nån månad sen, men inte nu på ett tag 🙂

 • Reply
  CAISA K.
  4 augusti, 2015 at 10:50

  Rottingvarianten är snygg!!

  Vi har ju plåtstolar här hemma, simpla, lätta att orka av och rätt bekväma, men både barn som vuxna tycker de är kalla. Går ju alltid att ha nån dyna på, men ändå…

  Såg att finnlandia oxå hade nån rottingvariant med bra pris, som man kanske kunde fixa svarta dynor till… men det kanske är nåt enklare du söker.
  http://www.finnlandia.fi/tuotteet?cat=54&tuote=929

  Lycka till, ska bli spännande att se vad det blir 🙂

  Ha en bra dag!

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   4 augusti, 2015 at 11:02

   Oj, vilket fyndpris på de där stolarna! Riktigt fina, men skulle kanske passa bättre i matsalen och inte vid vardagsbordet. Ja, metallstolarna tänker jag mig ska få en dyna i så fall, dels för värmens skull men även för att bryta av det hårda och svarta lite.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.