Höstnytt från Ylva Skarp

Ylva Skarp är så gott som synonym med svart och vitt, men i höst tar hon faktiskt steget mot färg! Lite oväntat, men hon väljer en mycket passande färgskala just nu – både med tanke på årstiden och på den allmänna trenden inom inredningsvärlden. “Höstigt” och murrigt.

 

 

unnamed

 

 

Så här säger Ylva om inspirationen till den nya kollektionen:

Jag kände för att få in lite mer färg i kollektionen som ett komplement till den strama grafiska känslan som annars präglar vårt sortiment. Inspirationen kommer från naturen och bebyggelsen hemma i Dalarna, i gröna, blåa och röda toner. Jag har arbetat i akvarell och tusch för att få fram ett levande organiskt uttryck.

 

 

2

 

 

Nya produkter för hösten är en serie kuddar och en pläd i organisk bomull som finns i två färgställningar – svart/vit och grön/vit. Och förstås ett gäng nya prints i färg!

 

 

ylva

Bilder: Ylva Skarp

 

0 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.