Lästips!

Ni missar väl inte att kika in på Sevendays startsida med jämna mellanrum? Där finns massor av intressant läsning! Idag vill jag tips om två inredningspärlor som ni absolut inte får missa. Först ut är bankhuset som är inrett med gamla kristallampor, golvur och byråer från 1700-talet. Kolla badrummet med kakelugnen! Här hittar du hela reportaget.

 

 

bank

 

 

Följande tips handlar om en liten pojkes dröm som blev uppfylld. Eller drömmar – i pluralis. Han önskade sig nämligen ett eget hotell och han drömde om att vara med i Vasabladet. Nu har båda önskningarna gått i uppfyllelse. Hotell Tiger har öppnat dörrarna och i torsdags var han med i Vasabladets Bygga & Bo-bilaga. Vi är mycket glada över att även kunna presentera det reportaget på Sevendays. Klicka här för en stor dos inspiration på hur man kan göra en lekstuga till något betydligt mera.

 

 

875op

 

Foto: Rebecca Sjöblom och Linus Lindholm
Vasabladet

0 gillar
Hemma hos-reportage Lekstuga

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.