Nya bordet på plats

En hastigt fotad bild från ikväll när vi just hade lyft in bordet i köket.

 

kok

 

Jag testade att lyfta in de tre stolar vi har i arbetsrummet och kunde snabbt konstatera att det inte är de stolar vi kommer att ha i köket. Dels för att det inte är bekvämt att sitta vid bordet, stolarna är helt enkelt för låga. Dessutom är de för kompakta med sina helsvarta ryggstöd, det behövs något luftigare för att det inte ska upplevas som en enda svart klump i mitten av köket. Det är bra att alternativen blir färre för varje dag som går. Snart är vi nere på endast ett tror jag… Oavsett vad vi väljer kommer säkert Edvin att ha kvar sin juniorstol ett tag till, så eventuellt får den ett lager svart färg för att passa in bättre också.

0 gillar
Kök Köksbord Möbler

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.