Svartvit bilmatta

Vissa produkter blir försäljningssuccéer så fort de når butikerna. Så verkar det vara med H&M:s senaste nykomling – den svartvita bilmattan – som var slutsåld efter bara några dagar.

 

hmprod

 

 

Hur många föräldrar har inte irriterat sig på de fula gråa bilmattorna som finns i så gott som varje barnrum? Tydligen ganska många, för jag har fått massor av kommentarer och mejl om den här bilmattan som jag bloggade om för flera år sedan – som dock tyvärr inte verkar säljas längre. Men nu har H&M alltså insett behovet av en bilmatta i lite neutralare färger och den verkar ha gått hem hos många. I alla fall hos föräldrarna. Hoppas bara barnen gillar den också! De brukar ju föredra lite mera färger, men den här tycker jag ändå kan uppmuntra till lek även om den är svartvit. 

 

 

mattor

 

Den rosa mattan med rutmönster är också supergullig till ett barnrum i softa pastellfärger. Gillar man bilgrejerna i svartvitt finns det även tallrik, skål och mugg i samma serie. Även det slutsålt för tillfället, men nyheter brukar oftast fyllas på efter ett tag, så man får ha lite tålamod.

 

 

bilar

 

Bilder: H&M Home

0 gillar
Barnrum Glas & porslin Mattor

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Charlotta Palander
  17 augusti, 2015 at 20:40

  Ja, den där (eller liknande) har jag missat många gånger! Planerar en renovering av barnens rum nu i vår och den hade passat perfekt! Men då den alltid är slut!

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   17 augusti, 2015 at 20:44

   Äsch då! Du får kolla med jämna mellanrum då ifall de får in den igen snart 🙂

 • Reply
  nadia
  20 augusti, 2015 at 22:05

  Ja jösses, den där grönrödagranna bilmattan. Rys 😉

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   21 augusti, 2015 at 09:24

   I know! Vi har en sån….

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.