Rullbord och papperspåse

(Inlägget innehåller en affiliatelänk)

65 0904

Jag fick en fråga om rullbordet och papperspåsen som syntes på bilden i förra inlägget, så jag tänkte svara i ett skilt inlägg ifall ni är fler som undrar samma sak. Rullbordet har jag skrivit om många gånger och det kommer alltså från Ellos. Ett budgetfynd för 59 euro. Jag såg att det dessutom kommit in i kopparfärg nu – så fint! Synd att jag inte har plats för ett till….försökte mäta en vrå i köket där jag saknar en liten möbel, men rullbordet var tyvärr för brett för det utrymmet. Annars hade det passar jättebra som avlastningsbord där eftersom vi har knoppar och handtag i samma färg i köket.

 

 

ells 0135513 15250

 

 

 

Papperspåsen kommer från en webshop som heter Dekoro. Jag googlade som en galning för något år sedan när jag sökte påsen och hittade shopen. Där finns så mycket fint, så den har blivit en favorit sen dess! Påsen finns också i en beige variant med vit text. Engelsk text på ena sidan och fransk text på den andra. Jag använder min säck som förvaringsplats åt filtar och kuddar som inte används just nu.

 

 

bag

 

 

Förresten – ser ni hjärtat här under inlägget? Det är en sprillans ny funktion på Sevendays bloggar. Ibland orkar man ju inte kommentera, men man kanske ändå gillar innehållet i ett inlägg. Det är då man ska trycka på hjärtat! Då blir vi bloggare mycket glada! Lite krångel på en del ipads och iphones just nu, men det fixar vi förhoppningsvis nästa vecka.

 

Bilder: Ellos och Dekoro

0 gillar
Ellos Möbler Prylar

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Josefine
  12 september, 2015 at 11:01

  Varför händer inget… Tryckt på gilla 100 gånger.. Inget händer. Provat flera olika inlägg. Överlag haft problem att surfa runt på sevendays *problem uppstod..* jättetråkigt jag verkligen fullkomligt ÄLSKAR sevendays (gråter en skvätt). Alltså är det bara jag och min ipad eller finns det andra drabbade ; )……?
  Frågade Linn också men utan svar.. Snyft

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   12 september, 2015 at 19:25

   Det är problem med vissa ipad och iphone-modeller. Vi är medvetna om det och Creamarketing som byggt sidan ska försöka åtgärda det. Så håll ut, vi hoppas det blir bättre snart!

   • Reply
    Josefine
    13 september, 2015 at 10:07

    Så bra : )

 • Reply
  Julia
  12 september, 2015 at 19:24

  vill ju gilla era inlägg men förstår inte hur man gör från Mac?? Går ju inte att trycka på hjärtat <3

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   12 september, 2015 at 19:26

   Jepp, vi märkte det! Det fixas förhoppningsvis nästa vecka!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.