Budgetlampor och loppis

Industrilampor på väggarna har vi sett mycket av de senaste åren. Ofta har det handlar om relativt dyra designerlampor, men härom dagen fick jag syn på en liknande budgetvariant på Clas Ohlson. Lampan finns i två väggmodeller och den längre varianten kan vinklas i olika lägen för att få den rätta spindelbenseffekten. Den kan också användas som taklampa.

 

 

Skarmklipp

 

 

Den mindre modellen skulle passa bra som vägglampa vid sidan av sängen.

 

Skarmklipp74

 

Vill man hellre ha en skrivbordslampa finns även en sådan modell i samma serie.

 

 

riv

 

 

Och på tal om skrivbordslampor och Clas Ohlson så köpte jag en annan variant därifrån i somras. Den finns även i vitt, men jag valde den här svarta.

 

 

clas

 

 

Lampan står på vårt nya skrivbord i arbetsrummet. Tyvärr ser det rummet ut som en avstjälpningsplats för tillfället eftersom jag samlar alla loppisprylar där vartefter jag rensar ur skåpen. Förresten – kan ni tänka er att jag fortfarande har kvar mitt loppisbord på Adam & Ewa? Det är ungefär tre månader sedan jag förde dit de första grejerna och hittills har jag gått ordentligt på plus varje vecka! Helt otroligt! Jag har nog aldrig haft ett loppisbord så länge någon gång tidigare, men jag fortsätter ännu ett tag så länge det trillar in pengar på kontot varje vecka.

Att det dessutom är det världens trevligaste personer som driver stället gör inte saken sämre. Stort plus för bra kundbetjäning där! Jag skulle kunna skriva en hel roman om bra och dålig kundbetjäning i den här stan, men ni ska slippa höra mitt gnäll (det får istället ofta mitt lunchsällskap höra). Jag nöjer mig med att konstatera att Adam & Ewa hör till toppskiktet på vänlig och tillmötesgående personal här i Vasa.

0 gillar
Clas Ohlson Lampor & ljus Loppis

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  5 oktober, 2015 at 21:44

  Ojj tack för tipsen, har länge sökt efter såna lampor men tyckt de varit så dyra! 😀

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   5 oktober, 2015 at 21:57

   Kul att du gillade mina tips! Jättefina lampr tycker jag med!

 • Reply
  Ingela
  6 oktober, 2015 at 12:21

  Tackar också för tipset! Jag har sökt en vägglampa till vardagsrummet, måste åka in till stan för att tumma på dessa och se om jag äntligen hittat rätt!

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   6 oktober, 2015 at 13:34

   Jag sökte också vägglampa till vardagsrummet för ett tag sen, men gav upp och köpte en bordslampa istället. Nu kunde jag nog tänka mig att byta ut mot denna, hehe 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.