Golv på instagram

På instagram finns ett konto för det mesta. Själv är jag en usel instagram-användare som bara kollar flödet i samband med att jag själv postar en bild. Utöver det klickar jag väldigt sällan in på instagram bara för att scrolla. Nästan så att det finns för mycket inspiration där, jag hinner inte riktigt med allt. Bäst gillar jag att kolla mina vänners bilder – stora, populära inredningskonton orkar jag inte kolla lika ofta.

 

Men det finns några som jag tycker är riktigt coola – sådana som har en specifik agenda med sitt instagrammande. Tänkte tipsa om två golvrelaterade konton som jag gillar. Först ut är @ihavethisthingwithfloors. Här kan vem som helst tagga sina bilder med #ihavethisthingwithfloors och sedan blir de snyggaste bilderna re-postade till kontot. Inspiration från hela världen alltså. Och förutom snygga golv får man också se snygga skor!

 

“When feet meet nice floors, make a selfeet”

 

have

 

 

Häromdagen upptäckte jag ett liknande konto som går under namnet @parisianfloors. Golv från Paris och fotat av en person, nämligen fotografen Sebastian Erras.

 

 

paris

 

Varför har vi inga snygga golv i Finland? Eller har vi? Vem startar @finnishfloors?

0 gillar
Golv Inspiration Instagram

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Anna Betlehem
  19 oktober, 2015 at 15:14

  Tack för tipset! ska följa dem nu direkt.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   19 oktober, 2015 at 15:51

   Kul att du gillade tipsen! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.