Makeover: matsal

De senaste veckorna har varit aningen kaotiska på Vasabladets kontor. Vi har nämligen en stor omflyttning och makeover på gång! Många av oss har bytt rum, flyttat till andra ändan av huset eller flyttat in med någon annan. Ett virrvarr av udda skåp, hyllor och skrivbord har fyllt våra korridorer och helhetsintrycket är verkligen inget att hurra för. Inte ännu i alla fall. Men det kommer bli riktigt bra när det är klart! Jag ingår i “designteamet” som ansvarar för inredningen av de utrymmen som behöver fräschas upp och jag tänkte visa lite före- och efterbilder vartefter projektet framskrider. Först ut är vår nya matsal.

 

SAM 9819w

 

 

Det som nu ska bli vår matsal var tidigare uppdelat i två rum, så en mellanvägg i glas har tagits ner här. Istället byggdes en annan vägg upp för att avskilja rummet från vd:ns kontor som ligger till vänster om matsalen.

 

 

SAM 9821w

 

Så här såg det ut förra veckan.

 

SAM 9825w

 

 

Och bilden nedan knäppte jag idag. Äntligen börjar man se lite förändring! En svart vägg – hur snyggt kan det vara alltså? Svar: mycket, mycket snyggt! De övriga två väggarna kommer att få en riktigt cool tapet. Kan knappt vänta tills den är uppe på väggarna, så vi får börja inreda “på riktigt”. 

 

 

SAM 9886w

 

 

På bilden nedan ser ni vårt gamla matrum till höger och vår nya matsal till vänster. Vi går alltså från en liten skrubb till ett stort rum med ordentligt ljusinsläpp. Förutom 4-5 matbord kommer vi även att få plats med ett mötesbord i den nya matsalen. I det gamla matrummet rymdes bara två matbord och max åtta personer samtidigt, så den nya matsalen blir betydligt mera rymlig. Det gamla matrummet ska förvandlas till ett litet mötesrum, så det står också på to do-listan.

 

 

SAM 9891w

 

 

På to do-listan står också aulan man stiger in i när man kommer upp till kontoret. Plus Linns och mitt nya rum. Plus en del av annonsavdelningen. Plus vd:ns rum. Och kanske ännu något mera. Vi behöver ju som tur är inte bygga något eller måla eller tapetsera, det sköter byggfirman. Vi har istället det trevliga uppdraget att fundera på möbler och “piff” och det är ju det roligaste av allt! Bild på tapeten kommer så fort den är uppe på väggen! Och jag lovar också visa hur de andra rummen framskrider och hur vi tänker kring inredningen. Det får helt enkelt bli en “VBL makeover”-följetong här på bloggen!

0 gillar
Kontor Makeover Vasabladet VBL makeover

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.