Mässing­prylar – lyx vs. budget

Jag kikade genom H&M Homes kommande nyheter och fick syn på några prylar som jag känner igen från de dyra butikerna. Jag tycker inte det är fråga om regelrätta kopior, utan prylar som man ser är inspirerade av lyxigare märken. Vilket i mitt tycke är en mycket bättre strategi än att göra en solklar kopia. Det är något jag tycker H&M:s inredningsavdelning är väldigt duktiga på.

 

 

 hm4

 

 

1. Ljusstaken Apa ca 300 euro // 2. Ljusstake H&M 14,99 euro // 3. Vasen “Äng” från Klong 75-135 euro beroende på storlek // 4. Vas från H&M 19,99 euro // 5. Ljusstaken “Pov” från Menu 50 euro // 6. Ljusstake H&M Home 5,99 euro

 

 

Inga av prylarna är sådana jag kommer att klicka hem, men det är ändå fascinerande att följa med trenderna och se hur snabbt det dyker upp budgetversioner i de stora kedjorna. Även Lagerhaus har en ljusstake som påminner väldigt mycket om Pov (nr.5), som jag visade i det här inlägget.

0 gillar
H&M Home Lyx eller budget Menu

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  ronja
  18 oktober, 2015 at 13:17

  reagerade på samma när jag var inne i H&M home i åbo. De har verkligen snabbt fått fram massor av dessa småprylar som spökar runt på nätsidor till höger och vänster. Blev lite kär i mässing också efter mitt besök.. plånboken tackar inte..

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   18 oktober, 2015 at 13:21

   Jo, H&M är snabba! Och oftast ganska billiga, vilket jag tycker är viktigt om man vill prova på någon trendpryl som man kanske inte vill satsa 100 euro eller mer på 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.