Ljuslampetter

Just nu ser jag dem dyka upp i var och varannan webbshop – ljuslampetterna som ska hänga på väggen. Något man kanske i första hand förknippar med inredningen i barndomshemmet eller hos mor- och farföräldrar, ofta i romantisk stil med många krusiduller, men nu tippar jag att ljuslampetten blir nästa stora hit även bland trendfolket. Och då främst en lite stramare och modernare stil, även om det fortfarande finns sådana som passar bättre i lantligt inredda hem också, till exempel nr 7 och 8 i collaget.

 

 

 

ljuslampetter

 

1. Jotex // 2. Jotex // 3. Cellbes // 4. Menu // 5. Jotex // 6. Ernst Kirchsteiger // 7. H&M Home // 8. Jotex // 9. Ikea // 10. Menu

 

 

Jag gillar faktiskt ganska många av de här…nummer 3 kunde till exempel funka i sovrummet. Då skulle jag placera två stycken på varsin sida om en byrå. Ettan ser stadig och brandsäker ut med glaset som skydd och det är förstås en viktig aspekt att tänka på.

 

 

Bilder: Jotex, H&M Home, Ikea, CellbesErnst och Menu.

0 gillar
Ernst Kirchsteiger H&M Home Ikea Jotex Lampor & ljus Menu

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Cindy
  29 december, 2015 at 16:37

  Älskar ljuslampetter!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   29 december, 2015 at 19:40

   Jag är ganska restriktiv med att hänga upp saker på väggarna eftersom jag är rädd att jag ska ångra mig, men nu känns nog en lampett eller två väldigt lockande 🙂

 • Reply
  Linda
  5 januari, 2016 at 14:14

  Vet du, jag har två i guld, som hittades här i stugan när vi renoverade, och jag har sparat dem och väntat på att tiden ska bli inne för dem att komma fram 😀
  När jag första gången läste detta inlägg plockade jag fram dem ur byrån, och nu är jag tillbaka och läser och funderar om jag kanske, kanske faktiskt borde hänga upp dem. 😀

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   5 januari, 2016 at 14:20

   Haha, klart du ska! Jag har just beställt två stycken, de borde ligga på Siwa just nu. Få se då om de är så snygga som jag inbillar mig 😀

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.