Svart och koppar

Nåja, om jag ändå skulle försöka komma igång med lite julinspiration här, för det finns ju förstås massor med fint i butikerna även i år. Svart pynt är det som mina blickar främst dras till. Geometriska figurer, framförallt diamantformade, är det jag tycker är snyggast i årets utbud. Clas Ohlson har en hel del trendigt och prisvärt pynt i år. Lite Day Home-influerat kanske, men med betydligt humanare prissättning.

 

 

clasohlson julpynt

 

 

Svart pynt tycker jag kan bli aningen för mörkt och dystert i granen, men det funkar bra att hänga svarta bollar i några kvistar i en vas eller lägga dem på en bricka. Vill man ha lite mera värme blir koppar och guld snyggt tillsammans med det svarta.

 

 

Bilder: Clas Ohlson

0 gillar
Clas Ohlson Jul

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  7 december, 2015 at 18:30

  De där diamanterna och de ombrefärgade bollarna var riktigt snygga.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   7 december, 2015 at 18:41

   Ja, jag gillar också dem!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.