Lagerhaus våren 2016

Det var inte meningen att lämna er med “bygga hus”-inlägget så där länge, men det kom en liten förkylning här emellan och jag har inte haft energi att tänka på fortsättningen kring det. Men det kommer! Roligt att ni kom med så många intressanta synpunkter i inlägget

 

 

SS16 Terrakotta 1

 

 

Men idag blir temat ett annat, nämligen vårnyheter, denna gång från Lagerhaus

 

 

SS16 Skrivbordstillbehor

 

 

Om jag ska sammanfatta våren på Lagerhaus så blir det med orden terrakotta, blått, pasteller, glaserad keramik och mönster. Nästan lite 90-talsvibbar skulle jag säga.

 

 

244kmjk

 

 

Känner mig inte speciellt dragen till någondera av de trenderna faktiskt, men visst ser det ändå ganska snyggt ut på deras bilder.

 

 

PicMonkey Collage

 

 

Färgat glas och storbladig gröna växter hänger fortfarande med år 2016.

 

 

SS16 Vaser 1

 

 

Lagerhaus är som vanligt mycket bra på smart förvaring, snygga block, kalendrar, boxar och affischer, även om jag personligen sörjer att de inte har en likadan väggkalender som jag hade på min köksvägg förra året. Årets version är en pastellig sak med frukter, inte alls min stil.

 

 

SS16 Hemmakontor 1

 

 

 

Säsongens hitprodukt från Lagerhaus gissar jag kommer bli kaffekoppen med blå “färgprickar”. Den kommer vi nog att se mycket av i bloggar och på instagram i vår.

 

 

SS16 Kaffekoppar KAFFE

 

Foton: Lagerhaus

0 gillar
Blommor Kök Lagerhaus Mattor Vårnytt

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  24 januari, 2016 at 10:15

  Jag gillar! 🙂 Pasteller hör till våren för mig och tror mattorna skulle vara riktigt fräscha till våren och sommaren 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   24 januari, 2016 at 12:04

   Mattorna gillade jag också! Och pasteller är fint i lagom doser 🙂

 • Reply
  Christina
  24 januari, 2016 at 13:43

  Nog finns det en del godbitar i Lagerhaussortiment i vår också. Själv har jag snöat in mig på förvaring av olika typer.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   24 januari, 2016 at 17:06

   Jo, några godbitar hittar man alltid där, även om jag tyckte det var mindre än vad det brukar vara. I alla fall på basen av de bilder jag sett hittills, men det brukar ju droppa in nyheter varje vecka där 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.