Lyx eller budget: bordslampa

Det känns som om jag börjar kunna webbshoparnas utbud utantill snart. Är det inte fönsterlampa eller bordslampa jag letar efter så är det sängkappa eller stol. Det är en hel del som saknas till sovrummet ännu så därav detta surfande och letande. Och ibland stöter jag på sådana saker som jag tänker att jag måste blogga om. Som till exempel den här lampan.

 

 

91 1802 D2

 

 

En av mina favoritlampor från fjolåret var House Doctors gröna lampa på bilden nedan och jag fick lite lookalike-vibbar när jag såg den vita lampan på Ellos.

 

 

WP24024 housedoctor E15 8a

 

 

Ingen direkt kopia, men lite liknande tycker jag de är. Gillar House Doctors design mera i det här fallet, men den är en riktig dyrgrip.

 

lampor

Bilder: Ellos och House Doctor

0 gillar
Ellos House Doctor Lampor & ljus Lyx eller budget

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  18 januari, 2016 at 08:39

  Hej Anna-Lena! Måste bara säga att från att ha gått från NOLL intresse till inredning, så har jag efter dina fina blogginlägg börja dras åt inredningsbloggar och inredningsshopping online. Tack för att du breddar mina vyer 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   18 januari, 2016 at 12:01

   Oj tack Sarah! Vilket bra betyg för min blogg och mina inlägg! <3

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.