“Tää on ruma”

“Kan du inte visa hur ert kontor blev efter makeovern?”

Den frågan har jag fått några gånger nu och jag får lika dåligt samvete varje vecka som går utan att jag lyckas ta med mig kameran till jobbet. Men faktum är att en del prylar saknas ännu, bland annat tavlor och annat som ska upp på väggarna, och utan det känns kontoret ännu halvfärdigt. 

 

bild4

 

 

Men idag kom vi ett steg närmare målet. Vi fick äntligen upp den här snygga retrohyllan på väggen! Eller snygg och snygg, det beror ju på hurdan smak man har. Benkku som skruvade upp hyllan konstaterade bara att “Tää on ruma” och sen skruvade han upp den 🙂 Tack för hjälpen! Vi räddade hyllan från förrådet nere i källaren och här ska vi förvara fina tidningar som vi kan bläddra i för att få inspiration. Vi sysslar mycket med layout på jobbet och ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att få igång kreativiteten.

 

 

hylla

 

 

Kreativa har vi också varit när vi skapat vår anslagstavla. Själva tavlan är säkert 20 år gammal och den var sunkig och beigefärgad när vi hittade den. Jag tog hem den och sprayade den svart, vilket blev en betydligt snyggare bakgrund för vårt prints. Motiven byter vi ut med jämna mellanrum och det kan vara allt från citat till snygga bilder eller vår nya logo som ni skymtar uppe till höger. Huvudsaken är att det inte blir för puttinuttigt, eftersom Linn och jag inte direkt är de puttinuttigaste typerna på jorden. 

 

 

bild55

 

 

Och på tal om kreativitet. Idag var vi kreativa och fotade bilder till vår nya webbsida som ska fixas snart. Anna fotade och jag, Linn och Kaj agerade modeller. Där ser ni också vår fina vägg som ännu saknar tavlor. Så det står ännu på to do-listan innan vi är helt klara.

 

 

jobb

0 gillar
Arbetsrum VBL makeover

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Annah
  9 januari, 2016 at 10:27

  "Det stora äpplet" planschen skulle komma i printversion på vasabladet.fi, var man hittar man den?

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   9 januari, 2016 at 13:59

   Det hade tydligen blivit en miss med publiceringen av den på webben, men den kommer snart! Vet dock ingen exakt dag, men håll utkik i Nöjes-blocket! 🙂

   • Reply
    TIDSTJUVEN
    9 januari, 2016 at 14:07

    Den ser jag också fram emot att få smälla upp på väggen! 😀

    • Reply
     Anna-Lena Nyfors-Norrgård
     9 januari, 2016 at 14:08

     Ja, den är sååå cool! 🙂

 • Reply
  Karolina Åsmus
  9 januari, 2016 at 12:19

  Så sjukt snyggt!! 😀

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   9 januari, 2016 at 12:24

   Tack! Vi gillar det också! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.