Randigt

Jag bläddrade genom några av Lagerhaus nyheter häromdagen och blicken fastnade på de här muggarna och faten i stengods. Jag skulle dock inte köra hela setet rakt av, utan kombinera tallriken med enfärgade, svarta muggar istället. Eller svarta tallrikar till de randiga muggarna. Ja, ni fattar. Inte för mycket av det goda helt enkelt. Men fina är de!

 

 

stripe

 

 

Vill man vara lite pysslig av sig så kan man ganska enkelt fixa liknande själv med loppisfyndade vita tallrikar och en porslinstusch. Själv gjorde jag ett kakfat (eller smyckesfat rättare sagt) enligt den principen för några år sedan och jag har länge tänkt att jag borde göra något nytt liknande projekt eftersom det var både enkelt och roligt.

 

Bilder: Lagerhaus

0 gillar
DIY Glas & porslin Kök Lagerhaus

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.