Viktigt

En av Ikeas mest hypade lanseringar hittills i år är designsamarbetet med keramik- och glaskonstnären Ingegerd Råman. 

 

 

fghjtyjfgjh

 

 

Eller lanseringen av kollektionen “Viktigt” sker först i maj, men pressbilderna har i all sin enkelhet tilltalat många och jag är säker på att prylarna kommer att dyka upp i bloggar framemot sommaren.

 

 

coll1

sfsdf

coll2

 

 

Ingegerd Råman är utbildad inom keramik både i Sverige och Italien och har bland annat jobbat åt Skrufs glasbruk och Orrefors glasbruk. Hon är ett välkänt namn inom svensk formgivning och hennes design är enkel och tidlös.

 

 

hgfhgf

coll3

fdPH132764 999x1400

 

 

Det kan man också säga om kollektionen hon gör för Ikea. Avskalat och enkelt. Precis det som alla vill ha just nu och därför är det inte konstigt att kollektionen blivit en stor hit redan innan prylarna nått butikshyllorna.

 

 

ut6yu4e

coll4

fdPH132719 951x1400

coll5

 

 

Kollektionen består av 40 delar och innehåller glas, keramik, inredningsdetaljer och möbler i naturmaterial som bambu och rotting. Vill ni se hur Ingegerd Råman själv inreder kan ni kika på det här reportaget från Sköna hem.

 

Foton: Ikea

0 gillar
Glas & porslin Ikea Vårnytt

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Kitty
  23 februari, 2016 at 10:46

  Vacker och enkel kollektion! Sådana passar i allas hem! 🙂
  /Kitty

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   23 februari, 2016 at 13:00

   Ja, verkligen!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.