Follow me around

Skarmklipp3

 

Idag tänkte jag slå ett slag för bloggens Facebook-sida igen. Jag kom ju äntligen till skott och startade en sådan för ett tag sedan. Här hittar ni den om ni vill följa bloggen den vägen. Själv tycker jag det är mycket smidigt att följa mina favoritbloggar via Facebook.

 

insta

 

Den här veckan kan ni förresten också följa mig på Sevendays Instagram-konto @sevendays.fi. Vi brukar låta kontot cirkulera mellan våra olika bloggare och nu har turen kommit till mig. Där har det hittills synts mest jobbrelaterade grejer, men nu är jag ledig så det blir en del hemmafix inför påsk och födelsedagskalas resten av veckan.

Jag finns förstås också på min privata Instagram-sida @annalena_nn. Men där har jag ett stort problem som kanske någon av er kan hjälpa mig med. Om jag taggar en person i texten under mina bilder så skickas ingen avisering ut till den taggade personen. Så den som frågar mig något eller kommenterar mina bilder märker aldrig när jag svarat, trots att jag taggar den personen. Otroligt irriterande! Jag har felanmält det till Instagram tre gånger, men aldrig hört något av dem. Någon som varit med om samma problem? Finns det någon lösning? Eller finns det överhuvudtaget någon som jobbar på Instagrams support undrar man ju…  

 

Och ja, Sevendays första nyhetsbrev skickades ut idag! Det ser du en skymt av på bilden längst ner till höger. Har du inte signat upp dig ännu? Här kan du göra det.

0 gillar
Bloggar Facebook Instagram Sevendays

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Ingela
  24 mars, 2016 at 13:54

  Jag har märkt det där med ditt Instagram. Irriterande som bara den, men tyvärr har jag ingen lösning på problemet.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   24 mars, 2016 at 14:43

   Ja, riktigt störande! Det fungerade nog i början, men sen helt plötsligt slutade taggningen funka.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.