Gardiner på gång

Tusen tack för er hjälp i gardininlägget! Jag fick massor med bra tips – och jag hittade det jag sökte. Det var flera som tipsade om sammetsgardinerna Sammie från Jotex, så jag beställde hem dem i mörkgrått och mörklila.

 

 

 

85 1715a

 

 

Gillade ert förslag på plommonlila istället för grått, men det visade sig ändå att den grå nyansen passade bättre hos oss. Man kan faktiskt ana en ton av lila i den grå färgen också, så jag tror det blir bra. Ni tipsade också om att lägga tunna, vita gardiner innanför de tunga sammetsgardinerna och den idén nappade jag på. Beställde ett par tunna gardiner som släpper igenom ljuset. Lite randig struktur i tyget som dock inte syns så bra på de här bilderna.

 

 

85 0875a3

 

 

Idag är min kära mamma här och hjälper till med lite gardinfix. De vita gardinernas “ryschpysch” tunnel ska sys bort för att matcha upphängningen på de gråa. Och alla gardiner ska kortas av, just nu är de ca 20 cm för långa.

 

 

DSC 4448

 

Slutresultatet får ni förhoppningsvis se i helgen.

0 gillar
Gardiner Sovrum Vårt sovrum

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Josefin
  12 juni, 2017 at 09:14

  Hej! Hur är mörkläggningen på gardinen Sammie?

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   12 juni, 2017 at 10:39

   Hmm, jag har svårt att säga eftersom jag inte testat att dra dem för hela fönstret. Men de är nog tjocka och ganska täckande, så jag kan tänka mig att de kan funka relativt bra för det ändamålet.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.