Gulchock

Jo, det var nästan lite chockartat att klicka sig in på H&M Home häromdagen. Jag möttes av en hel sida full med gula produkter. Främst kuddar, men också filtar, dukar och servetter.

 

hmprod 1

 

 

Men så är det ju inte speciellt långt kvar till påsk heller och då kan man väl frossa lite i gult, eller hur? Så här kommer lite inspiration för dig som gillar gult. Mest grafiska mönster, men också lite enfärgat.

 

 

 

gult

 

Jag har nog aldrig haft en enda gul inredningsdetalj vad jag kan minnas (förutom påskpynt då) och jag tror inte det blir något köp i år heller – fast man blir nästan lite lockad av den här knallgula “godispåsen”. 

0 gillar
H&M Home Kuddar & dynor

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  nadia
  7 mars, 2016 at 19:01

  Oh yeah! Älskar gult! Köper en massa gula kläder på våren. Ett säkert vårtecken. En gul kudde (just från H&M) pryder också soffan nu. Inte alls påskigt 😉

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   7 mars, 2016 at 19:04

   Kan tänka mig att det passar jättebra hos er! Hos oss skulle det inte alls funka. Men på kläder – ja, tack! 🙂

 • Reply
  Maria
  7 mars, 2016 at 20:16

  Gult är så uppiggande! Men blir främst till påsk för min del.. Skulle dock inte ha något emot enstaka gula detaljer hela våren och sommaren! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   7 mars, 2016 at 20:55

   Ja, i sådana hem där det passar är ju gult verkligen snyggt! Och till påsk blir det nog alltid lite gult här också, men mest på pynt och sånt.

 • Reply
  Ingela
  8 mars, 2016 at 09:28

  I like it all! Men bara en kort tid om året. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   8 mars, 2016 at 09:38

   Och det passar ju så bra hos er med det svartvita!

 • Reply
  Sara
  14 mars, 2016 at 18:36

  Jag älskar fortfarande gult, trodde att det var en fas som kom för några år sedan men jag gillar ännu. Fast kanske inte hela året, och det måste vara rätt nyans! Hur som helst gillade jag vad jag såg på H&M när jag klickade mig in där och såg samma gulchock 😛

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   14 mars, 2016 at 20:01

   Ja, den där klara knallgula färgen är nog jättefräsch och fin!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.