Lightboxes

Ni har säkert sett ljusboxarna flimra förbi i bloggar och på instagram. Ni vet de där “ljuslådorna” med text, som till exempel Bxxlght som jag bloggade om för två år sedan. Tyvärr är de flesta ganska dyra (och stora). Men nu finns ett mindre alternativ på marknaden – och mera plånboksvänligt också. Lightboxarna från det holländska företaget “A little lovely company” finns i A5 och A4 storlek och kostar ca 25-40 euro beroende på storlek.

 

 

lightbox symbol set numbers symbols2

lightboxes2

lightbox a4

 

 

Tror de här kommer bli en garanterad hit – speciellt i barnrum. Men de passar förstås lika bra i lite mer “vuxna” rum eftersom man själv kan ändra texten. Det medföljer 85 olika tecken och man kan dessutom köpa till extra set med olika symboler eller pastellfärgade bokstäver.  

 

box2

lightboxes 2

 

 

Det finns också en version av boxen som innehåller en poster istället för bokstäver och det finns flera olika set med motiv att välja mellan.

 

posterbox

 

Bilder: A little lovely company 

Återförsäljare kan man söka här.

0 gillar
Barnrum Lampor & ljus Prylar

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.