Nyhetsbrev

Måste berätta om en rolig nyhet här på Sevendays – vi kommer nämligen att starta ett nyhetsbrev! Själv älskar jag nyhetsbrev och prenumererar på minst 10-15 stycken. Främst sådana som har med mediebranschen, affärsvärlden och mitt jobb att göra. Jag hinner inte alltid hålla koll på alla intressanta webbsidor dagligen och då missar jag förstås någon artikel eller spännande debatt ibland. Att få en summering i slutet av dagen eller en veckosummering på fredag är det bästa jag vet. Då är jag med på banan igen och känner att jag har koll på det viktigaste.

 

 

SetWidth800 nyhetsbrev 2

 

 

Så därför tycker jag absolut att du ska anmäla dig till Sevendays nyhetsbrev också! Då garanterar vi att du kommer att ha full koll på den gångan veckans största nätsnackisar. Brevet skickas ut varje fredag och det enda du behöver göra för att få det i din mejlbox är att skriva in din e-postadress här.

0 gillar
Sevendays

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Anonym
  23 mars, 2016 at 17:04

  Hej! Detta har inget med just det här inlägget att göra.

  Jag är en person som älskar inredning men tycks ha tummen mitt i handen. Vi har ganska standard enkel inredning med svart och vita möbler, vita väggar och en massa foton… på oss själva… i ramar. Så en bra grund men jag skulle vilja få det lite mer personligt med spännande saker och en röd tråd genom allt. Och inte omotiverade småsaker inplockade i varje hörn.

  Så nu funderar jag om du har nå tips var man ska börja? Collage,loppis, ut med allt gammalt? Får helst bli ganska billigt. Går bara och är missnöjd dagarna i ända. Finns det snabbkurser för sånt här? Bor i Helsingfors.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   24 mars, 2016 at 09:32

   Intressant fråga! Jag ska fundera på det ett tag, så återkommer jag med mina tips i ett skilt inlägg 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.