Under kastrullen

Jag har bloggat om många konstiga inredningsprylar genom åren, men jag tror faktiskt aldrig jag bloggat om grytunderlägg tidigare. Men nu är det alltså så att grytunderläggen upplever ett slags uppsving av sällan skådat slag. De har blivit en trendpryl! 

 

hmprod

 

 

De används kanske mera som en inredningsdetalj än som ett regelrätt underlägg och de ligger ofta framme på bordet även när de inte används. Eller så står de nonchalant uppställda mot köksväggen. Den här trenden började med de svarta metallunderläggen med ortsnamn från Men at work. Nu finns det en uppsjö olika orter att välja mellan.

 

 

dick2

 

 

En nyhet på den fronten är att det omåttligt populära Stockholms-underlägget numera också finns i guld och kanske kan man räkna med att de andra orterna dyker upp i guldfärg så småningom också.

 

 

170213 60260cda8a71446e94531b55ecf1d9c7

 

 

Underlägg i svart, guld och mässing är de populäraste just nu, men de här träunderläggen från Ferm living känns också väldigt 2016. 

 

 

ferm

 

Kork är ett annat material som är trendigt just nu och det har man ju alltid förknippat med just grytunderlägg. Ni minns kanske att jag skrev om korkens comeback redan för ett år sedan och visst har det fått ett uppsving sedan dess, inte minst tack vare Ikea-kollektionen Sinnerlig som blev en succé.

 

 

underlagg

1. Men at work // 2. Ferm Living // 3. Ikea // 4. Lagerhaus // 5. Indiska // 6. Ferm Living // 7. Indiska // 8. Skultuna // 9. H&M Home // 10. Ikea

 

 

Snyggast av dem alla tycker jag nog att de här från Roos Interior är. Det är samma märke som på knopparna till våra sängbord. Love it!

 

roos 

Övriga bildkällor: Detaljfabriken, Interior for you

0 gillar
Kök Trender Vårnytt

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.