En festlig lördag

Igår kväll var en riktigt festlig kväll när Aveo firade sin 10-årsdag på Sky. Vi började kvällen med en middag tillsammans med några vänner. Jag hade bara mobilkameran med mig så ni får nöja er med gryniga bilder fotade i dunkelt ljus i det här inlägget.

 

aveo7

ghgfhfg2

aveo5

av9

aveo

aveo2

aveo3

av2

aveo9

 

Helt underbart glatt och trevligt gäng som ni ser! Vi hängde mest med våra goda vänner Petra och Pelle, Linda och Kalle samt Joanna och Magnus. Aveo-Anna med 17 dagar kvar till beräknat datum var förstås på plats och var lika glad som vanligt (och nej, Joanna är inte gravid trots magposen). Sara som skymtar på den nedersta bilden var på plats med kameran under kvällen, så ni får säkert se proffsigare bilder lite senare.

Tusen tack till Aveo för en toppenkväll! Och grattis till de 10 första åren!

0 gillar
Aveo

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.