Förvaring för smycken

Ni som har döttrar känner kanske igen problematiken med förvaring av halsband, armband, ringar, hårspännen och diverse olika modeller av hårband. Eller hos oss är det snarare mängden som ställt till problem eftersom förvaringsutrymmet i sig är bra – det är bara för mycket prylar där. För ett tag sedan gick Agnes och jag igenom hela kaoset som ni ser på den vänstra bilden. Härvor med halsband som var intrasslade i varandra och säkert 50 hårspännen. Och det var faktiskt ännu värre från början, jag hann bara inte fota det. Slutresultatet ser ni på den högra bilden. Man får en lite bättre överblick över innehållet nu när hälften av grejerna åkte till loppis.

 

smyckesforvaring2

 

 

Tänkte tipsa om den här förvaringslösningen som vi har i många av våra klädskåp. Det är en utdragbar “låda” som placeras i Ikeas klädskåp precis som vilken annan låda som helst. Lådan är klädd med filttyg och tillhör serien Komplement, men jag såg att modellen har ändrats lite sedan vi köpte den. Så här ser den ut numera.

 

 

ikea nya komplement inspiration 4 1

 

 

Gillar vår modell mera eftersom de olika “boxarna” är mycket djupare än den nya varianten, dvs. det ryms mera i den gamla modellen.

 

 

DSC 5311ww2

 

Alla långa hårband hängde vi upp på sidan av klädskåpet på en sammetshängare med flera krokar (köpt på Glitter). Funkar förstås lika bra för halsband.

0 gillar
Agnes rum Barnrum Förvaring Ikea Walk in-closet

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.