Från det ena till det andra

Knappt har jag hunnit pusta ut efter lördagens Umeå-resa med jobbgänget och söndagens succéloppis med Sevendays-bloggarna innan det är dags att ladda inför nästa evenemang. Och vilket evenemang sen! Underbara Clara och Annakarin Nyberg föreläser om digitalt entreprenörskap. Evenemanget ordnas på Academill och är en del i en serie föreläsningar som Vasabladet ordnar under sitt jubileumsår. Här hittar du evenemangets FB-sida.

 

resizedimage800598 clarakarin svartvitt 0037 copy

 

“Ett helgjutet föredrag med massor av matnyttiga tips där Annakarin och Clara slog hål på många myter kring bloggande och kvinnors entreprenörskap. En riktigt vitamininjektion!”
Den recensionen läste jag på Annakaris webbsida

 

Gissar att publiken till stor del kommer bestå av kvinnor (som bloggar), men det vore så kul att se några män i vimlet också! Tror de skulle få minst lika mycket behållning av föreläsningen som oss kvinnor. Kanske kan det till och med fungera som en ögonöppnare för någon att bloggande faktiskt kan vara språngbrädan till en karriär, inte bara något “fjantigt, ytligt och kvinnligt” som en del män fortfarande verkar tycka. 

 

Så om du befinner dig i Vasa på tisdag ska du för allt i världen inte missa det här, gratis och allt! Det enda du behöver göra är att anmäla dig här. 

0 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Marica
  25 april, 2016 at 13:44

  Jag älskar underbara Claras blogg så det är så harmt att jag missar detta. (Fänin! som en Skäribo skulle säga)

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 april, 2016 at 13:48

   Nämen äsch, äsch, äsch va synd!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.