Omvänt aprilskämt

Gissar att ni också har aprilskämt upp i halsen vid det här laget. Har det nånsin skrivits så mycket om aprilskämt som just i år? Alla satsade verkligen stenhårt! Men det roligaste var ändå det här “skämtet” – Ferm Living publicerade en bild på Instagram den 1 april där de berättade att de ska lansera en kollektion mönstrade paddlar. Jepp, träpaddlar med stickade överdrag alltså. Har vi inte länge saknat sådana i våra hem?

 

Skarmklipp

 

 

Självklart trodde hela internet att detta var ett festligt aprilskämt. Men där hade vi alla fel. Paddelprojektet var inget skämt utan ett samarbete med stickgurun Rikke Jo Tholstrup. Paddlarna finns i fem olika mönster och i en mycket begränsad upplaga på endast tio stycken av vardera mönster. Känner man att det här är precis det man behöver så finns de till salu här.

 

 

Skarmklipp2

Rikke admits that the marriage of knit and wooden paddles may seem like a strange mix, but says that on the wall, “it works surprisingly well!”

0 gillar
Ferm Living

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.