Sevendays loppis

Idag stuvade jag bilen full med barnkläder och inredningsprylar och begav mig till Bock´s för att sälja på Sevendays Pop up-loppis. Kön ringlade lång utanför dörren redan innan vi öppnade och i rondellen blev det trafikstockning i ett skede. Det hade vi kanske inte riktigt räknat med, men otroligt kul att så många kom! Tio minuter efter att dörrarna öppnades såg det ut ungefär så här.

 

 

resizedimage800533 DSC 2

 

 

ALLA kom verkligen samtidigt. Mellan kl 14 och 15 var det ett enormt tryck inne i salen, men sedan blev det lite glesare mellan besökarna och betydligt lättare att se utbudet på alla bord. Själv hann jag inte se något av det som såldes, jag hade hela tiden fullt upp med försäljningen vid mitt eget bord. Tur jag hade med hela familjen som assistenter! Vagnen, bilstolen och cyklarna var mycket eftertraktade och jag är glad över att vi blev av med alla stora, utrymmeskrävande prylar.

 

 

resizedimage800533 DSC 0120 2

 

 

Vasa-affischerna sålde slut på två timmar, men ni som blev utan kommer att kunna köpa dem i Vasabladets infodisk redan från måndagen. Vi utreder också möjligheten att sälja dem via webben till alla som inte bor här i närheten eftersom det är så många som hört av sig och frågat. Glöm inte att tagga era affischbilder med #vasagoesnewyork.

 

 

resizedimage800533 bloppis3

 

 

Jag hann inte ens ägna en tanke åt att fota under de hektiska timmarna, så bilderna i inlägget har jag lånat av Julia och Karolina. Bloggarna som var med och sålde är mycket taggade på att ordna fler loppisevenemang, men då får vi nog fundera på en större lokal eller hålla till utomhus. Tack alla ni som kom, hoppas ni gjorde fina fynd!

0 gillar
Loppis Sevendays

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.