Sommaren är blå

Ljustblått och beige är en klassisk sommarkombination som alltid känns lika aktuell. Hemtex sommarkollektion handlar till stor del om just dessa färger.

 

45845hemtex78787

 

 

Blått är faktiskt en av de färger jag inte använt mig av i inredningen på väldigt länge, med undantag för Edvins rum då. När vi bodde i vår första gemensamma lägenhet hade vi däremot både blått kök och blått badrum och efter det fick jag lite överdos av färgen. Men de här ljusa och lätta nyanserna skulle jag definitivt stå ut med numera. Speciellt när man kombinerar dem med rotting och lampor i naturmaterial.

 

oikpoioopi

gdfgdfg

 

Ikväll vankas det fest – Aveo fyller 10 år! Ska bli riktigt kul, speciellt att träffa alla trevliga typer som jag vet är på väg dit! Ska också försöka få ut ett inlägg med bilder från kalaset nu i helgen som utlovat.

0 gillar
Dukningar Hemtex Kök Sovrum

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.