Underbara Clara och loppis

Just nu har vi två riktigt bra evenemang på gång som ni absolut inte får missa. Först ut är Sevendays Pop up-loppis som ordnas på Bock´s Corner Brewery den 24 april kl 14-17. Här hittar ni evenemangets FB-sida. Missa inte chansen att fynda kläder, leksaker, inredningsgrejer och en massa annat!

 

bild

 

 

Två dagar efter loppisen, den 26 april kl 18, ordnar Vasabladet en jubileumsföreläsning med ingen mindre än Underbara Clara och Annakarin Nyberg. En av vårens absoluta höjdpunkter om du frågar mig. Speciellt för dig som är bloggare eller företagare.

 

clarakarin svartvitt 0037 copy

 

Clara Lidström behöver knappast någon närmare presentation, de flesta av er känner säkert till hennes blogg. Annakarin Nyberg är internetforskare och författare till boken “Digitalt entreprenörskap”. I boken granskas bloggande kvinnors väg från hobby till jobb och Clara är en av dem hon granskat i sin forskning. Tillsammans visar de hur sociala medier kan användas för att bygga starka varumärken, etablera kundrelationer och marknadsföra sig. 

Som grädde på moset är Linn moderator under kvällen och det blir förstås en frågestund efter föreläsningen. Det bästa av allt – det kostar inget. Förhandsanmälan krävs dock, det fixar du via den här länken. Och här hittar du evenemangets FB-sida.

 

Visst ses vi?

0 gillar
Bloggar Sevendays

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.