Vad säljer jag?

Jag velade av och an om jag ska sälja på Sevendays Pop up-loppis nu på söndag (vi ska nämligen till Umeå med jobbgänget på lördag, så en ledig söndag hade inte suttit helt fel). Men efter att ha följt med bloggarnas diskussioner ville jag SÅKLART också vara med, det kommer bli så kul det här!

Grejen är den att jag haft ett loppisbord konstant sen…ja, juli förra året. Det låter galet, men det har faktiskt gått på plus varje vecka. Nu avslutade jag bordet och plockade hem det lilla som var osålt. Och sen började jag inventera skåpen igen. Just nu är det ju säsongsbyte i klädskåpen och framförallt i barnens garderober fick jag rensa ut mängder av kläder och skor som är för små. Så på mitt bord kommer ni bland annat att hitta det här:

 

POJKKLÄDER STORLEK 98/104 – 110/116

DSC 5440w

Här finns flera olika vårjackor, en tunnare vårhalare, utebyxor och mängder av vanliga innekläder. En hel Ikea-kasse full med Edvins urväxta kläder. 

 

 

FLICKKLÄDER STORLEK 134/140

DSC 5448w

Jag har inte hunnit igenom hela Agnes garderob ännu, men en del klänningar och andra innekläder ligger redan i loppishögen. Ett par nya, oanvända Viking-skor. Och massvis av smycken, hårband och spännen. Ni skymtar påsen uppe till vänster. Sex likadana påsar fulla med diverse “pynt” för 2 euro per påse finns bland annat.

 

 

DAMKLÄDER STORLEK M/L

DSC 5451w

En del av mina kläder ryms också med (tror jag). Bland annat en helt oanvänd guldgul långklänning och den fina Cream-koftan som jag länge velat av och an om jag ska sälja. Men har man inte använt ett plagg på ett år så ska man sälja det. Det är i alla fall min princip.

 

 

INREDNINGSPRYLAR

DSC 5435w

Jag trodde att det skulle börja bli skralt på inredningsfronten efter att jag sålt bort så mycket under året, men en hel del har jag ändå lyckats skrapa ihop. Det ni ser på bilden är bara en del. Det finns bland annat kuddar, gardiner, prydnadssaker, dukar och lampor. Ska ännu ta ett varv genom mitt “säsongsskåp” imorgon och se vad jag kan avvara därifrån.

 

 

INREDNINGSTIDNINGAR

DSC 5432

Köper folk sådana? Ska jag släpa med dem? Har nämligen minst 50 stycken. Inte jättenya, men kanske de intresserar någon ändå? 

 

Vi har också en blå Puky-cykel, en annan cykel med stödhjul, en Brio-sittvagn och några bilstolar för barn. Jag tar med så mycket jag lyckas klämma in i bilen. Så är du intresserad av något av detta ska du definitivt dyka upp på Bock´s nu på söndag kl 14-17. Jag tar inte emot några förhandsreserveringar, utan det gäller att vara på plats där. Hoppas vi ses! Kom ihåg kontanterna! 

 

0 gillar
Loppis Sevendays

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Emmelie S
  21 april, 2016 at 23:16

  Äsch att det är så långt bort, hade varit roligt att kika runt och fynda! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   22 april, 2016 at 09:20

   Ja, det blir säkert ett riktigt kul evenemang!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.