Party på kontoret

Idag fyller jag 39. Något som jag hade tänkt skulle gå ganska obemärkt förbi. Barnen och mannen uppvaktade förstås med sång och presenter imorse, men annars hade jag inte funderat desto mera på min födelsedag. Eventuellt tänkte jag halta iväg till Citymarket på lunchen och köpa lite bullar eller glass till kollegorna. Fast hälften av mina närmaste kollegor var borta idag, så jag tänkte att vi kanske tar det i slutet av veckan när alla är på plats istället.

 

Så döm om min förvåning när det såg ut så här när jag stegade in på jobbet imorse.

 

bild6w

fdwfdsfs

 

Vimplar, ballonger, Angry Birds-dukning. Och en lapp som informerade mig om att det skulle bli kalas kl 14. Världens bästa Linn alltså. Som hon fixat och pyntat!

  

bild5

 

Klockan två radade det här gänget in med sång, såpbubblor, ljusprydda muffins och en presentpåse. Linn, Foppa och våra praktikanter Sofie och Jessica. Och Anna med lillkillen i vagnen. 

  

bild4

 

Sen blev det värsta showen. Foppa och Anna gick loss med såpbubblorna som galningar samtidigt som Linn läste en dikt.

 

bild11w horz

 

Och inte vilken dikt som helst! Utan en dikt om mig. Som jag skrattade alltså! Att Linn kan skriva som en gudinna vet vi ju alla, men det här med personliga dikter är något hon är helt fenomenal på. Alla borde få en sådan dikt någon gång i sitt liv!

  

diktw

 

Innehållet i presentväskan var också helt klockrent.

  

bild9

 

Low carb-mysli och kokoschips. En knallrosa ros – “både taggig och ljuv som du”, som Linn uttryckte det. Och en tub chilimajonnäs. Man kan bara konstatera att de känner mig mycket väl. Och ett drottningkort inte att förglömma – tackar för det. 

 

coll8

 

Tusen, tusen tack för en helt fantastisk födelsedag! Puss på er alla! Ett extra tack till Patte för den handgjorda presenten också. Helt galet att bli firad så här när man bara fyller 39.

Ni fattar att jag har världens bästa kollegor, eller hur? 

0 gillar
Allmänt Födelsedagar HSS Media Jobbet Sevendays

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Ingela
  24 maj, 2016 at 20:23

  Vilken fest! 😀

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   24 maj, 2016 at 20:26

   Ja, verkligen! De är helt galna! På ett extremt bra sätt alltså! 🙂

 • Reply
  Sandra Neuman
  24 maj, 2016 at 21:31

  Wow vilket gäng!! 😀 Och Grattis förstås! Nästa år firar tydligen både du och jag jämna år.

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   24 maj, 2016 at 21:38

   Ja, vilket gäng! Helt fenomenala och underbara! Jepp, nästa år blir det jämna år! 🙂

 • Reply
  Karolina Åsmus
  25 maj, 2016 at 14:20

  Oj vad underbart! :') Och dikten är ju bara helt ljuvlig!

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   25 maj, 2016 at 14:40

   Jaa, visst är den! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.