Sommarfräscht från Dermoshop

Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Dermoshop.

 

Doften av sommar. Det är en sådan doft man gärna skulle vilja spara på burk och ta fram och njuta av året om. Visst håller ni med mig? Då tror jag ni kommer att gilla Dermosils nya All Seasons Summer-serie. Den doftar sommar – helt enkelt. 

 

DSC 5478w

 

 

Doften av sommar är ganska svår att beskriva, men för mig är det en blandning av salt hav, olika blommor, gassande sol och en mild och varm vind. Ganska luddig beskrivning, men Dermosils nya sommarserie doftar precis så som sommar doftar för mig. 

 

 

loven

 

 

Serien innehåller sex olika produkter. En del av förpackningarna är prydda med bilder på fyrar, sommarstugor och skärgårdsmotiv, vilket höjer sommarkänslan ännu ett snäpp. Tänk er den här serien på en sommarstuga – perfect match! Motiven på flaskorna är fotade av den österbottniska fotografen Ann-Britt Pada. 

 

 

DSC 5737w2

 

 

Tuben med Aloe Gel Summer passar bra för att vårda solbränd hud och kliande myggbett. Själv är jag ett stort fan av aloe vera och smörjer det alltid på mina händer om jag bränt mig till exempel på plattången, vilket faktiskt hände senast imorse. Tio minuter senare känns inget av smärtan längre. Den här tuben kommer jag definitivt att ha med mig i handväskan hela sommaren. Perfekt som första hjälp, speciellet om man har småbarn, eller som after sun lotion. Den här gelen är oparfymerad. Priset? Endast 3,60.

 

 

dermo2

  

 

Serien innehåller också en deodorant, Deo Roll-On Summer, en duschcreme och en hudvårdslotion. All Seasons Hudvårdslotion Summer är en fräsch och återfuktande lotion som passar hela familjen. Jag gillar att den känns “lätt” och absorberas snabbt. Tack vare sina lugnande egenskaper passar den också som after sun. Duschgelen Summer har kanske den allra snyggaste förpackningen – den andas verkligen sommar och hav. Båda produkterna kommer i en 300 milliliter stor pumpflaska.

 

 

gif tval

dermo1b 

 

Duschgelen och hudvårdscremen säljs också som ett set i en presentpåse med det fina skärgårdsmotivet. Här hittar du Summer förpackningen. Vanligtvis känns de flesta dofter endera väldigt “manliga” eller “kvinnliga”. Ni förstår säkert hur jag menar…men den här serien känns ganska neutral, så den passar lika bra för män som kvinnor.

 

 

dermo4b

 

 

De två produkter som utseendemässigt skiljer sig lite från de andra är Handcrème Summer och Handtvål Summer. Men de fyrinspirerade förpackningarna passar perfekt in i skärgårdstemat, eller hur? Jag älskar de här tvålförpackningarna  – både praktiska och snygga!

 

 

strandkanten

 

 

Ja, det här med “snygga” måste jag skriva lite mera om. Ni vet ju säkert att jag är en sucker för snygga förpackningar. Och jag har många gånger ondgjort mig över varför man inte kan tillverka vackra flaskor och förpackningar, speciellt för sådant som ska stå framme i hemmet. Som just tvål och duschcreme till exempel. De blir ju lite som en inredningsdetalj i hemmet och det är något som Dermoshop verkligen har förstått. Att det inte endast räcker med en bra produkt, utan den måste tilltala ögat också. Så ja, många pluspoäng för designen på deras produkter från mig.

 

 

dermo4

 

 

Hos oss har vi en riktig doftexpert, nämligen Agnes. Hon älskar nya tvålar och kan prata en vecka om hur otroligt GOTT den nya tvålen doftar. Jag skojar inte nu… Så här lät det när hon testade Summer-tvålen för första gången.

 

– Ååååh, vad gott den här nya tvålen doftar, mamma!

– Ja, visst gör den! Vad tycker du att den doftar?

– Fräscht! Nån blomma kanske…somrigt! Och jättegott!

 

Så ja, vill ni ha sommar på burk är det den här serien ni ska testa. 

 

 

 

Utlottning – vinn produktpaket från Dermoshop!

 

Nu har ni chansen att vinna alla de produkter jag visat i inlägget. Jag lottar ut två paket med handtvål, handcreme, hudvårdslotion, duschgel, deodorant och aloe gel (värde 30,60 euro/paket). 

 

vinnb

 

Så här gör du:

Kolla in sommarens alla nyheter på Dermoshop. Vilken av sommarnyheterna tilltalar dig mest? Kommentera det här inlägget och berätta varför just den produkten tilltalar dig. Ifall din favoritprodukt inte ingår i lotteripaketet lägger vi med den som en extra bonus! Bra va?

Tävlingen pågår till söndag 5 juni och vinnarna presenteras dagen efter. Lycka till!

 

 

 

wide

 

#dermosilontour

Ett sista tips till er! Har ni hört att Dermoshop åker på sommarturné med “Dermosil on Tour”-bussen? I samband med turnén ordnas en rolig “Bonga bussen-kampanj”. Kampanjen går ut på att man ska knäppa en bild på bussen och dela den på sitt Instagram-konto. I slutet av varje månad lottas tre somriga produktpaket ut. Här kan ni läsa mera om kampanjen. 

0 gillar
Dermoshop Samarbete

Du Kanske Också Gillar

144 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  25 maj, 2016 at 12:33

  Jag gillar Duschgel Summer för att flaskan är så fin! Är också en sån som älskar nya dofter på duschgel 🙂

  • Reply
   Marina Bäckstrand
   25 maj, 2016 at 21:26

   Super till talande produkter å de luktar så gott ja e intresserad av Primet Sport & Beach SPF 20 ? Snart sommar lov bara väntar att man vinner ?

 • Reply
  Maria A
  25 maj, 2016 at 12:50

  Summer duschgelen gillar jag mest. Snygg förpackning och god doft. Beställde själv hem den för en vecka sedan och den doftar så gott!

 • Reply
  Soffi
  25 maj, 2016 at 13:09

  Vilka fräscha produkter och otroligt vackra förpackningar! Skulle pryda sin plats ute vid sommarstugan.
  När jag kollade genom nyhetssidan fastnade jag speciellt för mygg- och fästingsprayet – DET skulle vara kul att testa om det verkligen hjälper.

 • Reply
  Johanna
  25 maj, 2016 at 13:14

  Så fina! Jag tänkte beställa Primer Sport & Beach SPF 20 men väntar lite med det och håller tummarna för att jag vinner! Jag tycker den verkar perfekt för somriga, slappa dagar på stugan och stranden 🙂

 • Reply
  Sofia
  25 maj, 2016 at 13:39

  Verkligen supersnygga förpackningar! Primer Sport & Beach SPF 20 verkar intressant, den skulle jag väldigt gärna vilja pröva. 🙂

 • Reply
  Cecilia
  25 maj, 2016 at 13:46

  Aloe gelen tilltalar mig till sommaren med tillhörande solsveda och insektsbett, dvs ett måste i handväskan under sommarmånaderna. Annars är primern med solskyddsfaktorn en produkt jag också gärna kunde ha. Produkterna har också fin design (speciellt duschgelen)så dem skulle jag annars tänka mig att ha på sommarstugan bara för att de ser fina ut 😀

 • Reply
  sofia
  25 maj, 2016 at 14:02

  Trevligt med nya produkter. Sensitive dusch- och badoljan skulle jag vilja testa förrutom de här somriga produkterna. 🙂

 • Reply
  Malin
  25 maj, 2016 at 14:02

  Dusch gel summer pga så fin förpackning. Sku passa perfekt på skären!

 • Reply
  Camilla
  25 maj, 2016 at 14:12

  Av Dermosils produkter har jag ännu inte testat Aloe gelen, men tror att den skulle bli väl använd i vår 5 personers familj!

 • Reply
  A-L
  25 maj, 2016 at 14:25

  Showergel Summer skulle vara alldeles utmärkt hos oss i bastun på stugan 🙂

 • Reply
  Karolina
  25 maj, 2016 at 14:32

  Primer Sport & Beach SPF 20, för att jag behöver en ny primer och denna verkar suverän! 🙂

 • Reply
  Ida
  25 maj, 2016 at 15:00

  Handtvål summer, eftersom designen är väldigt snygg och den skulle passa perfekt i mitt badrum. Dessutom återfuktar den händerna samtidigt som den rengör. Så den skulle jag gärna välja 🙂

 • Reply
  Susanne
  25 maj, 2016 at 15:23

  Duschgelen Summer såklart! Bara för att bilden är från en av dom vackraste platser jag vet! Och som jag nästan ser från villan…

 • Reply
  Helena
  25 maj, 2016 at 15:52

  Gillar summer deodoranten. Fick hem den för några veckor sen och storgillar den. Vore kul att testa de andra summer produkterna. 🙂

 • Reply
  Minna
  25 maj, 2016 at 16:43

  Nature handtvättsmousse tilltalar mig allra mest, även om jag också är beroende av aloe gelen under sommaren. Jag tycker det känns extra fräscht och behagligt att tvätta händerna med mousse. Det är lyx i vardagen!

 • Reply
  Ronja Strömvall
  25 maj, 2016 at 17:01

  Jag gillar hudvårdslotion summer bäst. Älskar att smörja in huden på sommaren, så man inte ser så torr ut då man ofta visar en hel del hud! Dessutom håller solbrännan i sig längre om man använder bodylotion 🙂 Inte är det ju ett minus med den snygga designen på flaskan, eller om den doftar så gott som jag anar.

 • Reply
  Emma
  25 maj, 2016 at 17:10

  Primer Sport & Beach är min favorit just nu. Doftar ju inte speciellt mycket men huden känns så bra när jag använder den.
  Balsamsprayen i samma serie är också en favorit. Bra i mitt eget hår men ännu bättre i pojkens kråkbo!

 • Reply
  Hanna Stigzelius
  25 maj, 2016 at 17:23

  Solskyddssprayen skulle jag nog använda minst varje dag i sommar! Aloe gelen har vi redan och den är verkligen super 🙂

 • Reply
  Catharina
  25 maj, 2016 at 17:28

  Jag gillar verkligen aleo gelen! Köpte en från dermosil för flera år sedan och den är verkligen bäst vid brännskador och myggbett. Jag blev toralt nedstucken av en massa mygg för någon sommar sedan, det var fruktansvärt..hela jag svällde upp och det gjorde så ont. Aloe gelen gjorde att svullnaden och den brännande, kliande känslan försvann på bara några minuter. Helt fantastiskt!

 • Reply
  saramariaexenia
  25 maj, 2016 at 17:37

  Primer sport och beach låter intressant, och super med spf 20!

 • Reply
  anna
  25 maj, 2016 at 17:39

  skulle vilja pröva Moist proof eyeliner 🙂 super bra med vattenfast då man ska simma 😀

 • Reply
  anna
  25 maj, 2016 at 17:44

  Primern med solskyddsfaktor fastnade jag för, skulle vara kul att testa hur den känns!

 • Reply
  Sara
  25 maj, 2016 at 18:00

  Duschgeln Summer med fin flaska! 🙂

 • Reply
  Daniela
  25 maj, 2016 at 18:13

  Oj vad svårt att bara välja en produkt. Men gillar primern massor, köpte den redan förra sommaren. Ett måste under min make up ☺

 • Reply
  Maria B.
  25 maj, 2016 at 18:17

  Duschgelen Summer är min favorit.Härligt somrigt motiv på flaskan.Skulle passa perfekt på villan&som gå-bort present i sommar!?

 • Reply
  Nina
  25 maj, 2016 at 18:40

  Duschgel summer. Så fin förpackning 🙂 Vore trevligt med en fin vinst att blogga om.

 • Reply
  Anci
  25 maj, 2016 at 19:02

  Vilka fräscha produkter och fina foton! Utöver produktpaketen som lottas ut, tilltalar också Nature handtvättsmousse mig. Blommande äppelträd och äppeldoft associeras starkt till sommaren. Skulle gärna tvätta händerna med denna tvål.

 • Reply
  Hanna
  25 maj, 2016 at 19:06

  Sensitive dusch- och badoljan skulle jag gärna testa till mina torra ben! 🙂

 • Reply
  Malin S
  25 maj, 2016 at 19:17

  Den vita Hand Cream måste bli min favorit. Har haft alla möjliga färger på handtvål i likadana burkar och det skulle passa perfekt med hand cream bredvid. Annars är ju bilderna med fyr på helt otroligt vackra!

 • Reply
  Fru P
  25 maj, 2016 at 19:42

  Nature handtvättsmousse blev jag väldigt nyfiken på. Har endast provat ett fåtal handtvättsmousse men konsistensen på dem tilltalar mig väldigt mycket. När nu ett företag som gör så bra produkter som Dermosil tillverkar en måste den ju provas!

 • Reply
  johanna
  25 maj, 2016 at 19:43

  Helt klart duschtvålen! Underbar förpackning. Har dock inte alls provat på Dermosil förut.

  • Reply
   Josefin
   25 maj, 2016 at 20:20

   Jag vill gärna vara med och delta och hoppas få pröva dessa produkter. Min dotter älskar också tvålar, så här sku det glädja flera om vi hade turen på vår sida 🙂

 • Reply
  Anette
  25 maj, 2016 at 19:50

  Moist proof mascara sport och beach skulle jag behöva:)
  Annars är primern med solskydddfaktorn super!

 • Reply
  Elin
  25 maj, 2016 at 20:17

  Min favorit är läppglansen, alla färgerna är så fina och ger precis lagom färg så här på sommaren. En perfekt produkt när man inte orkar och vill sminka sig ordentligt på sommaren.

 • Reply
  Maria St
  25 maj, 2016 at 20:20

  Åh, va fina flaskor! Vill gärna ha dem på villan! En favorit är också den rosa kylväskan! Skulle vara perfekt åt flickornas drickaflaskor på fotbollsmatcherna i sommar 🙂

 • Reply
  Malin
  25 maj, 2016 at 20:26

  Mygg- och fästingsprejen gjorde mig nyfiken när jag kollade in sommarnyheterna.
  Annars måste jag säga att dessa flaskor med Ann-Britts härliga bilder blev en skärimänniska som jag helt förälskad i.

 • Reply
  Sara
  25 maj, 2016 at 20:32

  Min favorit tror jag skulle vara handcremen. Jag förbrukar mängder men handcreme.

 • Reply
  Johanna
  25 maj, 2016 at 20:34

  Gelen är perfekt! Solstekta näsor, axlar, öron… Och så har vi ju alla dessa ljuvliga små som biter och ger oss besvär när det kliar, mer, mera, mest… På med gelen och så njuter man vidare av sommaren!

 • Reply
  Annika
  25 maj, 2016 at 20:58

  Kylande roll on ser praktisk ut att ha med när jag är en som är väldigt utsatt för myggor. Men de fina sommar förpackningarna är ljuvliga.

 • Reply
  Fanny
  25 maj, 2016 at 21:09

  Aloe gelen är nog min favorit, det verkar vara en sån som man bara måste ha i sommarnecessären. Dermoshop har verkligen lyckats med dehär sommarnyheterna, alla förpackningar e ju superfina!

 • Reply
  Therese
  25 maj, 2016 at 21:21

  Sensitive dusch- och badoljan tror jag skulle bli en stor favorit hemma hos oss med småbarn och snart även spädbarn.

 • Reply
  Ida
  25 maj, 2016 at 21:29

  Ojj vad svårt med bara en produkt, men den som tilltalade mig messt var roll-on gel för mygg bett, och alla produkter i summer serien ?

 • Reply
  Lillan
  25 maj, 2016 at 21:49

  Jag är intresserad av kylväskan Sport&Beach. Den verkar jätteanvändbar, både för dryck, matsäck och t.ex. solkräm. Ett måste till stranden!

 • Reply
  Anna Karlsson
  25 maj, 2016 at 21:53

  Aloe summer gel är min favorit! Detta på grund av att den är en verklig räddare i nöden, såväl då det gäller myggbett som solbränd hud.

 • Reply
  Stephanie
  25 maj, 2016 at 22:02

  Mygg och fästing sprayet definitivt till sommaren när man har hund. Hela paketet skulle dessutom passa perfekt till mammas och pappas nyrenoverade villa 🙂

 • Reply
  Ann-Sofie Jaatinen
  25 maj, 2016 at 22:20

  Hudvårdslotion Summer ! Använder nästan dagligen era lotion till att smörja min kropp.

 • Reply
  Jessica
  25 maj, 2016 at 22:24

  Mygg, – och fästingspray låter ju för bra för att vara sant, det skulle jag gärna testa. Alla produkterna i sommarpaketet också, ljuvliga verkar de.

 • Reply
  Anne
  25 maj, 2016 at 22:43

  Kylande roll-on, kanske den skulle lindra snabbt efter ofrivillig kontakt med nässlor…

 • Reply
  mia
  25 maj, 2016 at 22:43

  Mygg- o fästingsprayen låter väldigt intressant! Och Åååh vilka fina flaskor och förpackningar på Summer-produkterna!! *hjärtögon*

 • Reply
  Kugge
  25 maj, 2016 at 22:53

  Den kylande roll-onen. Mina myggbett sväller upp och är helt enorma, all hjälp för det tas tacksamt emot! 🙂

 • Reply
  Emelie
  25 maj, 2016 at 22:54

  Skulle jag vinna skulle jag även vilja testa mygg, – och fästingsprayen. Alla produkterna i sommarpaketet också. Sommar på burk låter toppen!

 • Reply
  Victoria
  25 maj, 2016 at 23:26

  Jag är, liksom dig, en sucker för snygga förpackningar, och sommarserien har de verkligen lyckats med! Duschgelen tilltalar mig extra mycket, så den får nog bli min favoritprodukt den här gången 🙂

 • Reply
  Annica
  25 maj, 2016 at 23:36

  Hela "summer" serien är väldigt söt och skulle passa in perfekt på stugan under sommaren. Men en produkt jag verkligen känner jag skulle vilja testa är mygg- och fästingsprayet. Tänk bara då man är ute och seglar, och en sen sommarkväll är i en lugn vacker naturhamn någonstans ute i skärgården, och det ända som stör är de där miljoner myggen. Då skulle jag lyckligt bara kunna dra fram min dermosil myggspray och fortsätta av sommar och skärilugnet.

 • Reply
  Johanna
  25 maj, 2016 at 23:54

  "Spraybalsam Sport & Beach" skulle jag vilja testa nu i sommar. Den skyddar hårfärgen i solen och innehåller även UV-skydd. Hoppas på vinst!

 • Reply
  Elin
  25 maj, 2016 at 23:55

  Jag tycker hudvårdslotion Summer verkar vara en riktigt toppen produkt. Att produkten är återfuktande och innehåller bra ämnen som lugnar huden är en viktig del för mig i en lotion att använda under sommaren. Perfekt dessutom att den också passar som after sun.
  Älskar när produkter är fina på utsidan och det blir fint att bara titta på den. Tycker dermosil verkligen hittat en bra känsla genom bilderna för produkterna och tycker produkterna skulle vara riktigt fina att ha i vår båt under sommaren. Denna produkt är verkligen ett måste dels för att den verkar vara så bra och dessutom så fina att ha.

 • Reply
  E:S
  25 maj, 2016 at 23:57

  Hudvårdslotion Summer har en fräsch doft, använder era produkter dagligen.

 • Reply
  Britti
  26 maj, 2016 at 05:37

  Min favorit bland produkterna är aloe veran medan 3,5 åriga dotterns gillar D-vitamin tabletterna för barn som hon kallar kattpastiller…

 • Reply
  Pernilla
  26 maj, 2016 at 07:45

  Kylande roll on låter ju bara för skönt på myggbett!
  Sen är ju alla förpackningarna otroligt fina till villalivet 🙂

 • Reply
  Petra
  26 maj, 2016 at 07:56

  Moist proof mascara skulle jag vilja ha. Hoppas på tur!

 • Reply
  Mariella
  26 maj, 2016 at 08:08

  Gillar de nya säsongsprodukterna, både utseendet och innehållet tilltalar mig. Men primern Sport & Beach blir min favorit. Har älskat primern som varit säsongsprodukt tidigare år så årets primer måste vara lika bra!

 • Reply
  Ann-Marie
  26 maj, 2016 at 08:54

  Alla Dermosils sommarprodukter ser väldigt fräscha ut, men jag är speciellt intresserad av att pröva Moist Proof Eyeliner.

 • Reply
  Nilla S
  26 maj, 2016 at 09:06

  Kylande roll-on är min favorit.

 • Reply
  Bitta
  26 maj, 2016 at 09:33

  Sensitive dusch- o badolja skulle jag gärna pröva på för min torra hud.

 • Reply
  Annika
  26 maj, 2016 at 09:45

  Skulle gärna vilja testa aloe vera gelen. Tror den skulle passa bra också för andra ändamål än solbränd hy :-).

 • Reply
  Emilia
  26 maj, 2016 at 11:24

  En av mina favoritprodukter är Rengöringsmoussen med vitamin E. Den är rengörande och fräch, utan att torka ut huden.

 • Reply
  P
  26 maj, 2016 at 11:40

  Nagellack och deodoranten! ?

 • Reply
  Lotta
  26 maj, 2016 at 12:00

  Den produkt som lockar mest är solklart Aloe Gel Summer. Både jag och sambon (speciellt sambon) bränner sig lätt om sommaren. Skulle gärna vilja pröva på den! 🙂

 • Reply
  Anna
  26 maj, 2016 at 13:46

  Om jag inte vinner i tävlingen ska jag ändå klicka hem mygg- och fästingsprayen, den vill jag gärna testa! Jag är väldigt känslig mot myggbett och får ganska stora bölder som kan blöda av betten. Dessutom ska jag tillbringa min semester i den åboländska skärgården och tyvärr förstörs den underbara sommaridyllen där av att det finns så mycket fästingar. Har faktiskt aldrig tidigare tänkt på att man kan spraya sig med fästingspray.

 • Reply
  Danielas Dagbok
  26 maj, 2016 at 13:52

  Vilken härlig tävling, jag är med! Mig tilltalar solskyddssprayet mest 🙂

 • Reply
  Annette
  26 maj, 2016 at 14:31

  Mygg- och fästingspray! Myggorna älskar mej till 100%!

 • Reply
  Sandra
  26 maj, 2016 at 16:27

  Mygg- och fästing sprayen skulle jag gärna testa om funkar! 🙂

 • Reply
  W
  26 maj, 2016 at 17:22

  Jag har många favoriter, men min absoluta favorit måste vara summer deodoranten! Jag har jättekänsliga armhålor och är blir oftast väldigt röd och känslig under dom. Jag har haft svårt att hitta någon bra deo som passar åt mig men jag tänkte att jag skulle ge summer deodoranten en chans, och vilken tur jag gjorde det! Den fungerar riktigt bra på mig och min hud, super!!

 • Reply
  Madelaine
  26 maj, 2016 at 18:48

  Primer Sport & Beach SPF 20 är en av favoriterna. Tycker det är även viktigt att skydda ansiktet 🙂 Använde ifjol den de hade då och var jätte nöjd 🙂

 • Reply
  Lotta
  26 maj, 2016 at 19:27

  Aloe gel summer skulle jag gärna testa på! Kul tävling! Fick just idag hem en beställning från Dermosil, gillar deras produkter.

 • Reply
  Katja
  26 maj, 2016 at 19:32

  Handcreme summer skulle jag vilja testa och så tilltalar den ögat och skulle passa fint hemma till badrumsinredningen också. Även duschgelen summer är jättefin.

 • Reply
  Ann-Sofi
  26 maj, 2016 at 19:46

  Aloe vera hjälper mig då jag lätt blir röd i solen. Svalkar bra!

 • Reply
  Sarah
  26 maj, 2016 at 19:59

  Spraybalsamet. Ett måste på stranden för oss långhåriga. ?

 • Reply
  Camilla K
  26 maj, 2016 at 20:29

  Kylande Roll-On skulle jag gärna testa 🙂 Får lätt myggbett och de brukar klia enormt så skulle vara kul att testa om produkten fungerar och lindrar klådan.

 • Reply
  Anna
  26 maj, 2016 at 20:35

  Eftersom min "villaborste" faller isär varje gång jag ska borsta håret på villan, skulle jag bli glad att få den nya, snygga, rosa hårborsten som jag tyvärr prioriterade bort vid min sista beställning!

 • Reply
  Anne
  26 maj, 2016 at 21:15

  Handcreme summer, ljuvlig doft och snygg flaska!

 • Reply
  Mia
  26 maj, 2016 at 22:08

  Jag gillar summer bodylotion och summer duschgele för det är så vackra motiv på flaskorna samt en härlig doft

 • Reply
  Ulla
  26 maj, 2016 at 22:39

  Nice!!! Jag gillar summer duschgele och summer bodylotion!

 • Reply
  Josefine S
  26 maj, 2016 at 22:42

  På jobbet tipsade många om solskyddsstiftet med SPF 50+ så det lägger jag nog säkert i min nästa beställning, passar perfekt att smörja in näsan och öronen som är extra känsliga, iallafall hos mig! 🙂 glad sommar och tack för en bra blogg!

 • Reply
  Sanna
  26 maj, 2016 at 23:42

  Dermoshop har mycket bra produkter och jag skulle gärna prova Primer Sport & Beach för att kunna ha en fin och hållbar makeup i sommar.

 • Reply
  Caroline
  27 maj, 2016 at 00:13

  Primer Sport & Beach SPF 20 skulle jag gärna testa! Åh vad jag gillar de snygga förpackningar, perfekt för att pigga upp till sommaren.

 • Reply
  Johanna
  27 maj, 2016 at 00:15

  Tycker allt tilltalar mig men fastnade lite extra för denna: https://www.dermoshop.com/sv-fi/products/9371-aloe-gel-summer 🙂 jag får alltid massa myggbett, dessutom är jag allergisk mot betten så det kliar och svullnar som tusan. Denna hade verkligen lindrat mot alla bett. Dessutom bränner jag mig väldigt lätt i solen så den hade varit perfekt att smörja med då. En lite magisk kräm som är toppen att ha som räddaren i nöden på sommaren så man kan fortsätta njuta utan alla krämpor 😉

 • Reply
  nadja
  27 maj, 2016 at 08:46

  Spraybalsam Sport & Beach skulle jag vilja prova och en massa andra produkter också förståss..

 • Reply
  Lina
  27 maj, 2016 at 09:16

  Älskar Dermosil-produkterna. Av sommarens nyheter skulle Primer Sport&Beach behövas, toppen med en lättare "smörja" som dessutom har solskyddsfaktor 20!

 • Reply
  Maria
  27 maj, 2016 at 12:50

  Moist Proof Eyeliner black.

 • Reply
  Julia
  27 maj, 2016 at 14:32

  Jag älskar aloevera-geler då jag har väldigt känslig hy. Jag har dock aldrig stött på någon med doft och skulle supergärna vilja testa denna 🙂

 • Reply
  Madicken
  27 maj, 2016 at 14:50

  Oj sommardofter på burk sku inte vara så tokigt att vinna, då man aldrig vet med den finska sommaren.

  Moist proof eyeliner black sku jag också vilja prova. Har mascaran och den kommer att vara super för sommardagarna på sjön 🙂

 • Reply
  Sara
  27 maj, 2016 at 15:37

  Aloe gelen är jag mest intresserad av. För flera somrar sedan köpte jag en underbar aftersun som inte finns i sortimentet mera och denna Aloe gel skulle vara ett bra komplement till den istället 🙂

 • Reply
  Ellinor
  27 maj, 2016 at 15:39

  Jag skulle vilja testa den nya kylande roll on-tuben! Den verkar vara riktigt praktisk på sommaren när man får alla möjliga bett.

 • Reply
  Jenni
  27 maj, 2016 at 16:01

  Duschgelen vore kul att testa. Dermosils andra duschgeler har varit superbra och fräscha.

 • Reply
  Juliana
  27 maj, 2016 at 17:13

  Alue gelen kan behövas i sommar.

 • Reply
  Therese
  27 maj, 2016 at 17:50

  Nagellack Sport & Beach har ju perfekta färgen för barfotafötter! Min favorit – även om jag gärna skulle ha hela sommarserien hemma i mitt badrum.

 • Reply
  Lena
  27 maj, 2016 at 18:01

  Jag skulle gärna vilja testa på summer duschgele, den har en vacker etikett och den doftar säkert underbart 🙂

 • Reply
  Pia
  28 maj, 2016 at 09:38

  Sommarkollektionen är ju bara så vacker att titta på, ser framemot att testa alla produkterna 🙂 kylande roll-on behöver vi för alla kliande myggbett, haft en liknande tidigare som fungerat bra..

 • Reply
  Annah
  28 maj, 2016 at 11:12

  Aloe vera gelen funkar året runt, hoppas produkterna kommer som refill!

 • Reply
  Maria
  28 maj, 2016 at 20:42

  Aloe gelen är ett måste för mej. Jätte bra på isektsbett. Gillar de nya fina flaskorna som man gärna har framme.

 • Reply
  Marias Memoarer
  28 maj, 2016 at 22:51

  Bland sommarnyheterna tilltalar mig kanske Primer Sport & Beach SPF 20 mest – den ska tydligen även funka att använda "som den är" för att ge solskydd, och jag gillar inte att ha de vanliga solkrämerna i ansiktet då jag får oren hy av dem eftersom de oftast är feta/passar ej huden i ansiktet, därför är denna kräm nog ett toppenalternativ för mig! 🙂 Håller tummarna hårt, då även övriga produkter lockar, har t.ex. doftat på den där deodoranten och den doftar ljuvligt!

 • Reply
  Catie
  29 maj, 2016 at 09:25

  Kylande roll-on låter bra, liten o praktisk att ha med då de arma myggen hittat till oss! Och med din recension av dessa produkt er låter det som om de kunde bli en favorit!

 • Reply
  Ann-Sofie
  29 maj, 2016 at 20:37

  Aloe gelen har varit en favorit hos oss 🙂

 • Reply
  Jessica
  30 maj, 2016 at 08:20

  Solpudern från Dermosil är min favorit!
  Tyvärr kommer denna sommar spenderas inne framför datorn då magisteravhandlingen ska skrivas. Lite solpuder i ansiktet före man tar en sväng på stan skvallrar inte om att man suttit inne hela dagen då de andra är solbrända. Gillar stort alla sommar nyheter som kunde pryda min toalett. Visst behöver man lite rörelse (till toaletten och tillbaks) då man är mitt inne i skrivandet? 😉

 • Reply
  Lina
  31 maj, 2016 at 21:49

  Jag skulle behöva ett nytt nagellack i någon fräsch färg till sommaren, så Nagellack Sport & Beach skulle passa perfekt! Är trött på nagellack som nöts bort snabbt, så att den här utlovas hålla länge gör den ju bara bättre. 🙂

 • Reply
  *Evelina*
  1 juni, 2016 at 00:35

  Jag blev direkt sugen på att testa Primer Sport & Beach Spf 20, när jag klickade in mig på sidan.
  Perfekt inför sommarens ljuvliga festligheter att få ha en fin bas i ansiktet, istället för det ''feta'' ansiktet. Dessutom är det ju solskyddsfaktor 20, låter toppen!

 • Reply
  Emilia
  1 juni, 2016 at 22:03

  Sitter just nu och kliar myggbett, så kylande roll-on skulle säkert vara bra att ha

 • Reply
  jenny
  1 juni, 2016 at 23:38

  Aloe gelen tilltar mig mest. Eftersom Dermoshops bästa produkt, After Sun, inte finns att fås mer, så kanske denna blir en ny favorit.

 • Reply
  Mi
  2 juni, 2016 at 23:08

  Deo roll-on Summer! Gillar att variera deo och parfymer enligt säsong för att sen när vintern är som mörkast använda sommardeon för att pigga upp humöret.

 • Reply
  Ramona
  3 juni, 2016 at 12:40

  har alltid till sommaren köpt en aloe vera gel så mig tilltalar absolut Aloe Gel Summer mest. Måst absolut skaffas, för som du nämner så är det bästa receptet mot svidande bränd sommarhud.

 • Reply
  Annelie
  3 juni, 2016 at 13:51

  Jag håller verkligen med om att deras sommarprodukter är riktigt snygga och tilltalande!
  Själv storkonsumerar jag handcrème, både på arbetet och på fritiden, så handcrèmen är utan vidare min favorit.

 • Reply
  Anna
  3 juni, 2016 at 16:48

  Superfräsch och somrig design på serien, 10 poäng! Shower gel tilltalar mitt öga, den får bli mitt val.

 • Reply
  Helen
  4 juni, 2016 at 19:56

  Miceller! Praktiskt att ta med till villan.

 • Reply
  Sara R
  5 juni, 2016 at 09:00

  Jag gillar Summer-duschgelen jättemycket! Så somrig känsla över hela förpackningen! 🙂

 • Reply
  Åsa R
  5 juni, 2016 at 09:06

  Härliga produkter! Aloegel Summer är min favorit men något som oxå skulle behövas är solskyddsstiftet SPF50+!

 • Reply
  Jessica
  5 juni, 2016 at 09:38

  Mygg- och fästingsprayen verkar praktisk. Blir mycket trevligare sommar om man slipper störas av dessa ovälkomna gäster!

 • Reply
  Lena
  5 juni, 2016 at 09:41

  Primern Sport & Beach låter som en perfekt produkt för min necessär i sommar eftersom svettiga utomhusaktiviteter kombineras med arbete i ett hett kontor

 • Reply
  susanne h
  5 juni, 2016 at 09:45

  Den här serien verkar vara ännu mer somrig och fräschare än förra sommarens Blossom. Kommer absolut att testa hudvårdslotionen.

 • Reply
  Karola
  5 juni, 2016 at 10:20

  Härliga produkter.Solskyddsspray behövs alltid.

 • Reply
  A-K
  5 juni, 2016 at 10:59

  åh, det är en vinst i min smak! Tycker att primern med solskydd verkar intressant, den skulle jag gärna testa!

 • Reply
  Jennifer
  5 juni, 2016 at 11:31

  Duschgelen tilltalar mig mest, den skulle inte se allt för pjåkig ut på hyllan i duschen.

 • Reply
  Hanna
  5 juni, 2016 at 12:29

  Summer duschgelen den sku passa perfekt! Ser bra ut å doftar gott! Perfekt till sommaren.

 • Reply
  Sandra
  5 juni, 2016 at 13:04

  Primer sport & beach spf 20 låter spännande! Behöver verkligen något som håller i sommarvärmen då kroppen ännu är ett hormonellt virrvarr och svetten rinner 😀 Doften låter också riktigt god!

 • Reply
  Lotta L
  5 juni, 2016 at 13:19

  Jag gillar Summer förpackningen. Skulle gärna vilja ha den själv + att den definitivt är en mycket fin somrig gåbort-present

 • Reply
  A-S
  5 juni, 2016 at 13:31

  Mygg- och fästingsprayen

 • Reply
  JK
  5 juni, 2016 at 13:59

  Har inte testat någon av produkterna, men är väldigt frestad att testa. Främst på grund av de fina flaskorna :-). Skilt intresserad att prova Spraybalsam Sport & beach.

 • Reply
  Lena
  5 juni, 2016 at 13:59

  Absolut duschgel Summer.Verkligen en tilltalande somrig förpackning.Snyggt !

 • Reply
  Malin
  5 juni, 2016 at 14:41

  Jag är nyfiken på alla nyheter men skulle verkligen behöva Dermosils mygg- och fästingspray för de kommande stunderna i blåbärsskogen!

 • Reply
  Camilla
  5 juni, 2016 at 15:27

  Solskyddssprayen! Mindre kladd med sprayflaska och så få man dessutom ett jämnare resultat 🙂

 • Reply
  Jenny
  5 juni, 2016 at 16:22

  Alla produkterna är fina men helst skulle jag vilja ha solskyddsprayen. Har tänkt på barnen och köpt solkräm (solskydd 50) men åt mig själv har jag inte skaffat nån så den skulle vara perfekt! Skulle passa bra att ta med på vår kommande sommarresa ?

 • Reply
  Miisa
  5 juni, 2016 at 16:45

  Handtvål Summer eftersom det är så fräsch färg och stilren design. Platsar fint både i badrum och kök som den lilla extra detaljen som piggar upp 🙂

 • Reply
  Nina H
  5 juni, 2016 at 18:05

  Storgillar hela Summer serien med fräscha fina förpackningar!
  Men myggorna är ett stort bekymmer här, så mygg- och fästingsprayet behövs verkligen här, likaså kylande roll on är skönt på myggbetten. Använde upp en i somras!

 • Reply
  Åsa
  5 juni, 2016 at 19:23

  Handtvålen Summer. Så snygg förpackning och säkert fräsch doft som Dermosils övriga tvålar.

 • Reply
  Milla
  5 juni, 2016 at 19:59

  Skulle gärna testa den rosa hårborsten. I vår familj lyckas alltid någon med att bryta av alla hårborstskaft. Kanske Dermosils håller bättre? Snygga sommarprodukter! Vinner jag inte så bara måste jag beställa. Har äntligen kommit till den tiden då inte allt används till dockshampo…

 • Reply
  Nilla
  5 juni, 2016 at 20:08

  Produkterna ser perfekta ut att ta med ut till stugan! Solskyddssprayen och mygg-fästingsprayen måste testas, men summer förpackningen är nog den som ser mest fräsch ut!

 • Reply
  Birgitta
  5 juni, 2016 at 20:40

  Mygg- och fästningssprayen samt duschgelen Summer är de produkter som tilltalar mig mest

 • Reply
  Marina K
  5 juni, 2016 at 20:59

  Mygg- och fästingsprayen skulle vara en favoritprodukt för mig. Med tre små killar som helst bor ute sommartid skulle denna produkt vara perfekt då jag helst inte vill använda "vanliga" myggmedel åt barnen

 • Reply
  Ann-Mari
  5 juni, 2016 at 21:20

  Duschgelén Summer skulle jag gilla mest. Gillar alla Dermosils duschgeléer.

 • Reply
  Carina A
  5 juni, 2016 at 21:32

  Nature Handtvättsmousse Organic är ju toppen! Använder redan många av produkterna i serien och är mycket nöjd! Nya sommarserien är ju bara för fräsch!!

 • Reply
  Bella
  5 juni, 2016 at 22:31

  Hudvårdslotion Summer tilltalar mig mest av alla nyheter. Dels för att flaskan är oerhört fin och dels för att jag brukar gilla alla dermosils hudvårdslotion. Och sommar på burk, vem kan motstå det?!

 • Reply
  Tanja
  5 juni, 2016 at 22:53

  Vilka supersnygga flaskor! Man blir alldeles lugn i själen 🙂 Får hoppas på god tur..

 • Reply
  Malin S
  5 juni, 2016 at 23:12

  Skulle gärna testa Summer duschgelen. Deras produkter brukar dofta jättegott!

 • Reply
  Maria R
  6 juni, 2016 at 00:35

  Aloegelen är en återkommande favorit. Duschgel och deodoranten skulle jag också vilja testa. Skulle ha önskat att det skulle ha funnits handtvål i samma fina förpackning som duschgelen.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.