Formula-sparkbil

En sparkbil i plast? Jo, dem har nog alla småbarnsföräldrar haft i sina hem gissar jag. Ofta ganska färgglada och traditionella i sitt utseende. Men nu finns en riktigt cool variant, Eero Aarnios Formula. Jag har svårt för designerleksaker som är mer gjorda för föräldrarna än för barnen, men den här verkar faktiskt vara en leksak som både barn och föräldrar kan uppskatta. Den är ju oerhört snygg, men verkar också fylla sin funktion som leksak för de allra minsta barnen.

 

formula20504sh sz

 

Bilen är ett nytillskott i Aarnios sortiment och den började tillverkas i april i år. Eero Aarnio är kanske mest känd för sin Pallo-stol, Puppy-hund och Tuplakupla-lampa, men jag vågar nästan gissa att Formula-bilen kommer att bli en klassiker den också. Bilen finns i svart, vitt och rött. Den är tillverkad av återvinningsbart material och tål att lekas med både utomhus och inomhus.

 

Formula

  

Bilder: Studio Eero Aarnio

0 gillar
Barnrum Eero Aarnio Leksaker

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

 • Reply
  Nilla
  11 oktober, 2019 at 22:52

  Den var häftig, aldrig sett en sådan tidigare.
  Våra pojkar älskar verkligen sina sparkbilar, har flera stycken.
  Hittade massor av olika modeller på: https://www.sparkbilar.nu

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.