Inred med Dermosils Living-serie

Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Dermoshop

 

Ni som läst den här bloggen ett tag vet säkert att jag älskar vackra förpackningar. Speciellt på vardagsprodukter som ska stå framme på diskbänken eller i badrummet. För mig är allt sådant också en viktig del av inredningen och jag vill ha prylar som passar in i helheten både färgmässigt och stilmässigt. Så ni kan tro att jag gillar Dermosils nya Living-produkter som lanserades i början av veckan. 

 

 

 

DSC 7074w28

 

 

 

Serien går helt i svartvitt. Enkel design med en stiliserad logo och minimalt med text på flaskorna. Varför göra det krångligare än det behöver vara? Det enklaste är verkligen det vackraste – i alla fall i mina ögon. 

 

 

 

DSC 7251w

 

 

 

Designen känns både modern och tidlös på samma gång. Dermoshop är kända för att ha ett bra förhållande mellan pris och kvalitet och det gäller också den här serien. Det finns en del snygga tvålar på marknaden, men oftast är de väldigt dyra. Dermoshops handtvål går loss på 6,60 euro, vilket enligt mig är ett mycket bra pris.

 

 

 

DSC 7318w2

 

 

 

När produkterna utvecklades låg fokus på att de skulle vara praktiska i vardagen, passa in i olika rum och förstås ha ett snyggt och stilrent utseende. Dermoshop har samarbetat med Aveo vid framtagningen av konceptet kring nya Living-designen. Produkterna kommer också att synas i det hus som Aveo inrett på Bostadsmässan i Seinäjoki.

 

 

 

living tval3

 

 

 

Living-serien innehåller elva produkter och de har en fräsch doft av körsbärsblom blandat med liljekonvalj och jasmin. Doften passar både män och kvinnor, precis som deras sommarserie som jag skrev om för ett tag sedan. Det finns två olika tvålar i serien – en flytande handtvål och en tvål med snöre för smidig upphängning till exempel i duschen.

 

 

 

DSC 6977w2

  

 

 

Den flytande tvålen kommer bli en favorit här. Den doftar fräscht och är både mild och återfuktande. Jag har bytt ut våra porslinsflaskor i det stora badrummet vi använder till vardags. Det känns mycket smidigare med lätta och hållbara plastflaskor i en barnfamilj. Enda anledningen till att jag envisats med att ha porslinsflaskor tidigare är för att det sett snyggare ut, men nu kan jag ha det både snyggt och praktiskt. Ett extra plus för den stora flaskan på 500 ml. 

 

 

 

DSC 7310w

 

 

 

Den vita snörtvålen är handgjord enligt traditionella metoder och dekorerad med Living logon. Vi använder främst pumpflaskor med flytande tvål hos oss i vanliga fall. Mina barn tycker därför den här tvålen är jättekul och speciellt roligt är det att man kan hänga upp den. Tvålen funkar både som duschtvål och för handtvätt. Passar perfekt att hänga i duschen och använda tillsammans med tvättsvampen. 

 

 

  

DSC 7013w2

 

 

 

Den snygga svarta tvättsvampen har samma form som Living logon och är tillverkad i Oeko-Tex-certifierad skumplast. 

 

 

 

DSC 7198ww

 

 

 

Det finns tre svarta pumpflaskor i serien – duschgel, handtvål och hand- och kroppslotion. En riktigt kul grej i Living-serien är den vita refill-flaskan och de medföljande etiketterna som syns på bilden nedan.

 

 

 

DSC 7112w2

 

 

 

Det här är svaret på alla mina tidigare önskemål om snygga pumpflaskor istället för de illgröna diskmedelsflaskorna eller schampoflaskor fulla med texter! En tom vit pumpflaska som levereras med 18 etiketter i tre stilar till sex olika produkter: Shower Gel, Shampoo, Kitchen Hand Soap, Body Lotion, Dishwashing Liquid och Hand Soap. 

 

 

 

DSC 6785w

 

 

 

I köket har jag alltid Dermosils kökstvål på diskbänken och refill-flaskan passar perfekt till den. Flaskan är pärlemorvit med svart pump och rymmer 500 ml. Den här kommer jag beställa många exemplar av. Tänk om man skulle ta och byta ut alla skrikiga flaskor i duschhyllan också!

 

 

 

DSC 7213w2

 

I serien ingår också flera produkter för köket – nämligen disktrasa, diskhandskar och kökshandduk. Disktrasan har samma form som Living logon. Den är tillverkad i cellulosa och bomullsfiber och kan tvättas i maskin på 30 grader.

 

 

 DSC 7350w3koket3DSC 6689w2

 

 

 

Diskhandskarna är så coola – jag har aldrig tidigare haft diskhandskar som man känner sig så här fin och lyxig i! Men förutom att de är riktigt snygga är de också väldigt praktiska i och med att att de går så högt upp på armen. Ingen risk att man blöter ner tröjärmarna alltså. Handskarna är tillverkade i svart latex i storlek M och på mig satt de som gjutna. Sköna och behagliga att ha på.

 

 

 

DSC 6913whandskar2

 

 

 

Jag gillar att flaskorna är så neutrala, det gör att de enkelt passar in i många hem oavsett stil. Vi har tre badrum och alla “råkar” gå i svart och vitt, så där är flaskorna helt perfekta, men de passar även jättefint i köket som går i beige och vitt. Hand- och bodylotion har jag både i köket och badrummet, nära tillhands där man tvättar händerna.

 

 

 

DSC 6693

 

 

 

Den svarta brickan är en praktisk och snygg inredningsdetalj. Den är tillverkad av björkfaner och kan diskas i maskin. Jag använder ofta brickor eller olika slags underlägg för att samla olika prylar till små grupper. Jag tycker att små helheter av prylar är mycket snyggare än att sprida ut prylarna var och en för sig. Brickan kan man förstås också använda när man dukar bordet, till exempel som uppläggningsfat för kex.

 

 

 

DSC 6699w

 

 

 

Min absoluta favorit i serien är nog rumsdoften. Designen på flaskan i kombination med de svarta träpinnarna får full poäng av mig. För att inte tala om doften!  

 

 

 

DSC 7096w

 

 

 

Flaskan har stått i vår gästtoa den senaste veckan och det doftar verkligen ljuvligt! Den här vill jag ha i vardagsrummet och de andra badrummen också. Ju fler stickor man använder, desto starkare doft. Kom ihåg att svänga på stickorna en gång i veckan för att hålla jämn nivå på doften.

  

 

 

DSC 6865w2

 

 

 

Det här är en perfekt gå-bort-present istället för den obligatoriska blombuketten och vinflaskan. Jag skulle åtminstone bli jätteglad för en sån present! Alla produkter i Living-serien passar perfekt som gåvor. Plocka ihop 3-4 produkter till ett eget set som passar mottagaren.

 

 

 

DSC 6962ww2 

 

 

Utlottning – vinn produktpaket från Dermoshop!

 

Nu har ni chansen att vinna en del av de produkter jag visat i inlägget! Jag lottar ut två paket bestående av handtvål, hand- och bodylotion, snörtvål, disktrasa och rumsdoft (värde 41,50 euro/paket).

 

vinn

 

Så här deltar du:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar var du skulle placera Living-produkterna i ditt eget hem eller varför de skulle passa in just hos dig. Skulle du ha doftpinnarna i vardagsrummet eller kanske handlotionen på nattduksbordet? Tävlingen pågår till söndag 10 juli och de två vinnarna presenteras dagen efter. Lycka till!

0 gillar
Badrum Dermoshop Kök Samarbete Tävling

Du Kanske Också Gillar

112 Kommentarer

 • Reply
  Mikaela
  2 juli, 2016 at 11:59

  Oj vilket vackert set! Det där skulle passa perfekt i vår svartvita toalett. Rumsdoften är allra snyggast och den skulle få prydsa vår steghylla i wc:n

 • Reply
  Anna Karlsson
  2 juli, 2016 at 12:08

  Jag skulle placera Dermosils produkter på olika platser i hemmet för att uppnå en klar röd tråd.
  -Handtvålen skulle placeras i toaletten, där skulle den passa bra för att bryta av det annars så vita väggarna och golvet.
  -Handkräm&Body lotion skulle jag placera i sovrummet som annars är väldigt harmoniskt inrett i vitt och grått.
  -Rumsdoften skulle jag placera i tamburen, för att varje gång vi kommer in genom ytterdörren får
  känna doften av vårt just hem!
  Dermosils produkter skulle passa in hos oss då de skulle ge en klar stilren effekt på den annars rätt ljusa lägenhet!
  Ha en skön sommar!

 • Reply
  Ida
  2 juli, 2016 at 12:12

  Jag skulle placera produkterna i vår toalett, vi har haft vanliga tvålar från butiken som har sett så tråkiga ut. Därför skulle det vara så roligt att piffa upp toaletten med dessa fantastiska flaskor med snygg design! Vår toalett går i vitt och blått och de skulle passa perfekt där 🙂 Doftpinnarna skulle även få stå i toaletten och ge en fräsch doft. Hoppas innerligt att jag vinner denna gång! 🙂

 • Reply
  Sofia
  2 juli, 2016 at 12:14

  Jaaa det här är precis vad vi behöver, och så snygga förpackningar!
  Rumsdoften skulle stå i vardagsrummet. Våra grannar är flitiga balkongrökare och ibland sipprar röklukten in i vår lägenhet…urk! Handtvålen och lotionen skulle få stå brevid varandra i badrummet och hängtvålen hänga i duschen, eller varför inte i köket? 🙂

 • Reply
  Lotta
  2 juli, 2016 at 12:29

  Alla produkterna är så fina att de kan stå framme i vilket rum som helst.
  Skulle nog flytta runt på dem från rum till rum eftersom det stilrena utseendet ger den möjligheten då de passar in var som helst.

 • Reply
  Anna
  2 juli, 2016 at 12:31

  Vilken vacker serie! Känner spontant att alla produkter skulle passa perfekt hemma hos mig ? Speciellt rumsdoften skulle ha sin givna plats i gästwc:n där inredningen går i gammal stil med svarta detaljer. Gillar den vita refillflaskan, jättesnygg och praktisk om man vill göra egen schampoo eller flytande tvål ?

 • Reply
  Maria
  2 juli, 2016 at 12:41

  Verkligen snygga! Skulle passa perfekt hos oss ? Jag skulle ha doftpinnarna i farstukvisten så d doftar fräscht då man kommer hem även om ungarna dragit in leriga stövlar. Resten skulle jag ha på köksbänken, och handkrämen i sovrummet.

 • Reply
  Joanna
  2 juli, 2016 at 12:58

  Det fina finns i det enkla.

  Både köket och badrummen kunde få sig en uppiffning med dehär produkterna! Vår svartvita duschhylla är en katastrof med burkar och flaskor i regnbågens alla färger. Med Livingseriens flaskor kunde kanske min badrumsinredningsdröm gå i uppfyllning. Doftpinnarna hör till gästtoan för att hålla rummet fräscht. Och ja, det är svårt att hitta fina diskmedelsflaskor till köket men här har Dermoshop tänkt till!

 • Reply
  Lena
  2 juli, 2016 at 13:00

  Verkligen snygga produkter! Jag skulle placera dem i badrummet, där skulle de passa perfekt! Doftpinnarna skulle få stå i vårt inredda rum i uthuset intill bastun. Trevlig sommar!

 • Reply
  Yvonne
  2 juli, 2016 at 13:05

  Supersnygga produkter och dessutom hygeniska att använda. Dermosil kan detdär med att få produktförpackningar att se snygga ut !

 • Reply
  Mia
  2 juli, 2016 at 13:33

  Så snygga! Skulle placera dem i mitt badrum.

 • Reply
  Cia
  2 juli, 2016 at 13:52

  Jag blev också störtförälskad i dessa då jag såg dem!

  Snörtvålen och disktrasan skulle få vara i köket, medan jag skulle placera pumptvålen och handkrämen i gästtoaletten, som går i svartvitt, och rumsdoften skulle få stå i vardagsrummet så att doften sprider sig i stora delar av huset.

 • Reply
  Jaana
  2 juli, 2016 at 14:17

  Ljuvliga, härlig design. Doftstickorna hamnar nog i någon av våra toaletter eller i hallen.

 • Reply
  Ellinor
  2 juli, 2016 at 14:54

  Så fina och enkla!Jag gillar verkligen den stilrena designen. Alla produkter skulle passa in i mitt kök, men doftpinnarna skulle jag placera i vardagsrummet på tv-bänken.

 • Reply
  Agneta
  2 juli, 2016 at 15:07

  Jag önskar mig refillkort-flaskan. Jag har parfymallergi och alla parfymfria produkter har så tråkiga förpackningar.

 • Reply
  Linda
  2 juli, 2016 at 15:48

  Padsar utmärkt i vårt fina badrum 🙂

 • Reply
  Linda
  2 juli, 2016 at 15:57

  Wow, vilka snygga produkter! Jag skulle placera dem i vår svart-vita gästtoalett, där skulle de passa perfekt.

 • Reply
  E
  2 juli, 2016 at 16:08

  Jag skulle placera produkterna i kök och badrum. Dom skulle passa in perfekt i den blivande inredningen hos oss. Vi håller på att renovera vårt första hem 🙂

 • Reply
  Malin
  2 juli, 2016 at 16:10

  Oj va den där rumsdoften skulle passa bra både hemma i vessan å i badrummet och på tuppen i skären. De andra produkterna skulle placeras lite här och där, enligt behov.

  P.S. Med en liten baby hemma så hinner (läs: orkar) man inte städa så ofta så rumsdoften skulle verkligen komma väl till pass… 😉

 • Reply
  Camilla
  2 juli, 2016 at 16:12

  Supersnygga produkter! Jag skulle placera dem i badrummet. Doftpinnarna skulle få stå i lilla toaletten som mest används av gäster.

 • Reply
  Lena
  2 juli, 2016 at 16:15

  Äntligen en stilren handtvål till ett rätt så hyfsat pris. Har renoverat friskt här hemma de senaste åren (och håller fortfarande på), och har hela tiden haft en vision om hur jag vill att det ska se ut. Gissa om jag var besviken när det var dags att ta i bruk badrummet och inte hittade en handtvål som uppfyllde mina krav i de stora mataffärerna. Så disktrasan skulle hamna i köket medan resten skulle placeras i badrummet 🙂

 • Reply
  Sofia F
  2 juli, 2016 at 16:22

  Tvålen, handlotionen och rumsdoften skulle passa utmärkt i min (o gästernas) toalett, där allt går i svartvitt. Har letat efter stilrena (och prisvärda)svartvita tvålar ända sen vi flyttade in för 1,5 år sen, men under byggtiden finns det så mycket annat att prioritera, så de sista inredningsdetaljerna saknas ännu.

 • Reply
  Nina
  2 juli, 2016 at 17:10

  I både kök och badrum skulle dessa produkter placeras, skulle bli såå snyggt! ❤️
  Om jag vinner måste jag nog beställa den supersnygga brickan oxå!

 • Reply
  Pia
  2 juli, 2016 at 17:13

  Tror aldrig jag haft badrummet fyllt av produkter från en och samma serie, kan tänka mig vilken harmoni det skulle bli med dessa! Jag är inte så mycket för färger och tyvärr hittar man sällan produkter i vitt/svart. Mycket gömmer jag undan i badrumsskåpen men de här kan lätt få stå framme. Underbara! *smileymedhjärtögon*

 • Reply
  Nadja Kanckos
  2 juli, 2016 at 17:31

  Vad snyggt! Jag skulle placera doftpinnarna i hallen, när man kommer in. Alltid kul att mötas av en god doft när man kommer in i ett hem ju! Resten av produkterna skulle få piffa upp badrummet och diskbänken i köket.

 • Reply
  Anette
  2 juli, 2016 at 17:44

  Hade tänkt beställa dessa produkter men hoppas på vinst nu istället 😉 Disktrasan skulle jag ha i köket, rumsdoften i vardagsrummet och resten i badrummet.

 • Reply
  Karola
  2 juli, 2016 at 17:55

  Snygga förpackningar! Skulle helt klart ställa dem på något lättillgängligt ställe där de kommer till sin rätt.

 • Reply
  Cecilia
  2 juli, 2016 at 18:18

  Jag skulle nog ha alla produkterna på vår toa förutom disktrasan och handkrämen som får synas vid diskbänken i köket. Älskar allt i svart och vitt ?

 • Reply
  Nilla S
  2 juli, 2016 at 18:47

  Doften i vardagsrummet, snörtvålen i badrummet och resten i köket.

 • Reply
  Nilla
  2 juli, 2016 at 18:48

  Stilrent och snyggt! Produkterna skulle passa i kök o badrum, doftpinnarna blev jag rejält nyfiken på!

 • Reply
  Britt-Marie S
  2 juli, 2016 at 19:06

  Rumsdoften skulle få stå framme i vardagsrummet och det övriga på diskbänken och i badrummet. Uppskattar verkligen Dermosil produkterna.

 • Reply
  Anette
  2 juli, 2016 at 22:29

  Så fina vinster! Här skulle jag vilja ha snörtvålen till villan och doftpinnarna i tvättstugan hemma. Tyckte att Dermoshop tog "ett kliv framåt" just med den här serien, man blev liksom lite överraskad när man öppnade katalogen och inte bara såg de traditionella hudvårdsprodukterna. Vackert så!

 • Reply
  Carina
  2 juli, 2016 at 22:47

  Hos oss skulle produkterna passa utmärkt i badrummet och på köksbänken. De är stilrena och passar var som helst. Tummen upp för fin design.

 • Reply
  Linda
  2 juli, 2016 at 22:58

  Så fina produkter! Jag skulle ha produkterna i köket, sovrummet och badrummet. Speciellt doftpinnarna verkar väldigt intressanta. Jag har aldrig provat sådana, de skulle jag ha i badrummet eller kanske i hallen. Jag har katt och ibland tycker jag att min lilla lägenhet bara luktar kattmat, så det vore roligt med en rumsdoft. 🙂

 • Reply
  FridaB
  2 juli, 2016 at 23:37

  Rumsdoften skulle jag ställa i vardagsrummet eller alternativt hallen, svårt val. Snörtvålen i duschen och disktrasan och handtvålen på köksbänken 🙂

 • Reply
  Madelaine
  2 juli, 2016 at 23:39

  Skulle placera en del i köket och resten i badrummet 🙂

 • Reply
  MarieJ
  3 juli, 2016 at 00:02

  Snygga produkter! Rumsdoften placeras i vardagsrummet och tvålen med snöre i bastun på villan.

 • Reply
  Emma
  3 juli, 2016 at 00:03

  Vilka fina produkter, precis i min smak. Handtvålen skulle jag placera i köket.

 • Reply
  Johanna
  3 juli, 2016 at 00:25

  Den flytande tvålen och handkrämen skulle jag ha i köket. Efter matlagning och diskplockning är det så lyxigt att tvätta av händerna med något annat än diskmedel och smörja in dem med en kräm som doftar gott! Doftpinnarna skulle jag ha i badrummet och snörtvålen i duschen.

 • Reply
  Linda
  3 juli, 2016 at 00:41

  Vi som äntligen snart blir husägare och planerar nytt badrum skulle verkligen bli glada, både designen och färgen passar vår stil perfekt 🙂

 • Reply
  Åsa
  3 juli, 2016 at 10:37

  Vilka snygga produkter! Och tidlösa! De skulle platsa bra i vårt badrum, vår WC och vårt kök. Doftpinnarna skulle även passa vardagsrummet eller hjälpköket, egentligen i vilket rum som helst. Känner genast attt jag vill beställa av dessa produkter för att de skulle matcha inredningen så snyggt!

 • Reply
  Camilla
  3 juli, 2016 at 10:59

  Denna underbara serie skulle passa precis i mitt öppna kök där allt går i svart, vitt och grått. Så fina så man kunde ha dem framme på köksön. Doftpinnarna skulle få sprida sin doft i vardgasrummet/köket som sitter i ett i mitt hus.

 • Reply
  Malin
  3 juli, 2016 at 12:02

  Fina grejer! Allt skulle passa hos oss! ?

  Rumsdoften skulle jag placera i mitten av huset, där hallen, vardagsrummet och köket möts, så skulle doften sprida sig i hela huset. Disktrasan i köket, och tvålen och lotionen i badrummet.

 • Reply
  Lilian
  3 juli, 2016 at 12:21

  Produkterna skulle jag placera i badrummet o i köket. Doftpinnarna skulle jag lägga vardagsrummet . Så nu hoppas att det blir min tur att vinna något?

 • Reply
  Sara R
  3 juli, 2016 at 14:27

  Jättehärligt set! Och lättplacerat i vårt hem, produkterna skulle passa in i princip i vilket rum som helst. De snygga doftpinnarna har i alla fall en given plats på på soffbordet i tv-rummet. Övriga produkter skulle fördela sig mellan kök och badrum. Ååh, vad jag hoppas på tur den här gången! 🙂

 • Reply
  Kajsa
  3 juli, 2016 at 15:06

  JA! Precis som hos er i badrum och kök och av alla anledningar du nämnde! Kommer nog att klicka hem de här fina prylarna oberoende om jag vinner eller ej 🙂

 • Reply
  Ann-Sofi
  3 juli, 2016 at 20:23

  Doftpinnarna skulle fräscha upp lilla toan. I badrummet skulle det göra gott med enhetlig färgskala, istället för det spräckliga som nu pryder duschhyllan.

 • Reply
  Maria S
  3 juli, 2016 at 20:27

  Jättefina produkter, jag skulle nog placera dem antingen i köket eller badrummet. Doftpinnarna skulle få stå i vardagsrummet.

 • Reply
  Maria
  3 juli, 2016 at 22:20

  Äntligen! Ur snygga och hygieniska förpackningar. Jag placerar dem i köket, badrummet och doftpinnarna hittar säkert sin plats i vardagsrummet.

 • Reply
  Sanna
  3 juli, 2016 at 22:20

  Både doftpinnarna och flaskorna skulle bli perfekta i vår lilla toa som används av oss själva och också våra gäster. Jag gillar inte heller de mängder med färger som finns på bla. handtvål.

 • Reply
  Camilla
  4 juli, 2016 at 08:16

  Precis vad som behövs för att piffa upp vårt hem nu just! Handtvålen i vår grå/vita toalett, kanske doftpinnarna oxå. Kök och badrum skulle oxå bli uppiffad med en bricka med dessa produkter! Tänk vad några flaskor kan göra nytta!? Hoppas på vinst!

 • Reply
  Annika
  4 juli, 2016 at 09:42

  Snygga doftpinnar, skulle ha dem i badrummet eller vardagsrummet :-).

 • Reply
  Annika
  4 juli, 2016 at 10:08

  Nu har barnen blivit så stora att de förstår att låta fina flaskor vara i fred. Minns ännu när dottern hade tömt mina dyra shampoo- och balsamflaskor och kokat soppa på det. Håhhåjajja, men allt har sin tid. Skulle vilja fira den nya "vi-kan-låta-flaskorna-vara-ifred-eran" med dessa snygga grejer i vår toalett.

 • Reply
  Susann
  4 juli, 2016 at 12:04

  Denna serie passar perfekt till vårt badrum som går i svart och vitt. Även disktrasan skulle få lämna där, behövs alltid något torkas lite här och där. Rumsdoften skulle också få lämna dit så får jag flytta den nuvarande till rummet vid bakingången där det alltid doftar lite unket av svettiga skor.

 • Reply
  Julai
  4 juli, 2016 at 12:19

  Älskar Dermosils produkter, men har inte testat den här serien. Otroligt snygga produkter och säkert lika bra som andra produkter därifrån. P.g.a. min torra hy skulle hand- och bodylotionen få hänga med i min väska hela tiden. Rumsdoften skulle placeras centralt i vardagsrummet så att den skulle sprida en angenäm doft i hela lägenheten. 🙂

 • Reply
  Camilla
  4 juli, 2016 at 14:05

  Visste inte att Dermosil hade såna här underbara! Har nog använt deras produkter men de här stilrena lockar ju nog mera.

  Jag skulle ha dem i badrum och kök. Jag har börjat planera för att laga om inredningen i hela lägenheten, de här snyggingarna skulle passa perfekt in i mina planer! 🙂

 • Reply
  Petra
  4 juli, 2016 at 15:39

  Roligt med bra inlägg då det kommer till kommersiella samarbeten. Gillar! Jag skulle placera produkterna i badrummet. Lockades av tanken på gästtoaletten, men produkterna är så fina att den gick över. Vill ju njuta av dem själv! 😉

 • Reply
  Ida-Maria
  4 juli, 2016 at 18:36

  Snygga produkter som jag tror skulle passa i de allra flesta hem! Jag skulle placera doftpinnarna i vardagsrummet så att man får njuta av doften dagligen. De andra produkterna skulle nog passa i badrummet.

 • Reply
  anna
  4 juli, 2016 at 18:43

  skulle ha handtvålen och rumsdoften på wc 🙂

 • Reply
  Pia
  4 juli, 2016 at 23:12

  Va snygga flaskor! Rumsdoften skulle jag ha i vårat öppna vardagsrum så doften skulle kännas i så stor del av huset som möjligt o på wc:n häller jag alltid över tvålen i finare flaskor

 • Reply
  Emmi
  4 juli, 2016 at 23:26

  Snygga produkter som skulle passa perfekt i mitt badrum. Vore härligt med doftpinnar. Om inte turen är på min sida, måste jag definitivt klicka hem ett set. 🙂

 • Reply
  Johanna
  5 juli, 2016 at 00:50

  Produkterna skulle passa i vårt gäst WC. Tänk vad våra gäster skulle få ha det bra då! ?

 • Reply
  Cecilia
  5 juli, 2016 at 14:09

  Jag skulle placera produkterna i köket och på vår gäst-WC, de skulle passa perfekt i vårt nybyggda hus 🙂

 • Reply
  Katja
  5 juli, 2016 at 16:10

  Produkterna är verkligen jättefina!!! Precis i min smak ??. Jag märker att jag verkligen behöver dessa produkter till många ställen i huset; köket, de 2 badrummen, duschrummet…de är så snygga att de med fördel kan stå framme var som helst ?! Kommer verkligen att behöva köpa många, bra att prisnivån är bra den med! Ett extra + för det! Och ja doftflaskor skulle få stå i de 2 badrummen.

 • Reply
  Michaela
  6 juli, 2016 at 15:33

  Älskar ju dessa. Skulle ha dem både i kök och badrum!

 • Reply
  Sandra
  6 juli, 2016 at 18:17

  Färgmässigt skulle produkterna passa perfekt hos oss! Doftpinnarna skulle få en plats i badrummet 🙂

 • Reply
  Lena
  7 juli, 2016 at 10:07

  Snygga produkter som skulle passa perfekt i köket och badrummet.Roligt att dom satsar på designen också.

 • Reply
  Ann-Mari
  7 juli, 2016 at 10:35

  Stilrena och snygga produkter. Dessa skulle passa i vårt kök och doftpinnarna i badrummet.

 • Reply
  Josefine S
  7 juli, 2016 at 13:33

  Skulle placera rumsdoften, handtvålen och svampen i bastun/stora wc för att skapa lite lyxigare spakänsla där. I sovrummet skulle jag lägga bodylotionen, tycker om dessa produkter, gillar att dermoshop alltid slår ett slag för både snygg design och bra produkter!

 • Reply
  Tanja S
  7 juli, 2016 at 22:56

  Ujujuj! Vi har riktigt nyss blivit klara med tapetsering i köket. Svartvit "diamanttapet" som den så fint kallas. (Både jag och sambon är ännu vid liv och tapeten är hel :D). Dessa produkter skulle passa UTMÄRKT i vårt nya kök! Och resten av produkterna hade jag nog satt fram i wc:n så där snyggt 🙂

 • Reply
  Carina
  8 juli, 2016 at 08:03

  De här produkterna skulle passa perfekt i mitt kök och badrum!

 • Reply
  Eveliina
  8 juli, 2016 at 10:00

  produkterna skulle få plats i mitt badrum och kök.

 • Reply
  Tina
  8 juli, 2016 at 11:00

  Jag gillar svart-vita produkter och vill alltid ha snygga flaskor i badrummet och köket. Går inte med vilken vanlig flytande tvål som helst..

 • Reply
  Sandra
  8 juli, 2016 at 13:55

  Jag hade älskat att ha produkterna i badrummet! Är inte en minimalist annars inredningsmässigt utom just där. Ju mindre saker framme desto bättre. Vårt badrum var nyrenoverat när vi flyttade in och jag känner fortfarande (tre år senare) att det inte är HELT mitt älsklingsrum. Det skulle behövas nåt extra ! Tror dessa vore perfekta. Dessutom skulle jag ha rumsdoften i vardagsrummet och pigga upp. Älskar att gå in i väldoftande rum!

 • Reply
  Anna-Karin
  8 juli, 2016 at 22:50

  – Doften skulle jag ställa i hallen så att man genast möts av den då man kommer hem till oss.
  – De övriga produkterna i badrummet och toan.
  Älskar det svarta&vita ☺️ ⬛️⬜️◼️◻️

 • Reply
  Josefine
  9 juli, 2016 at 01:02

  Vilka snygga flaskor! Skulle gärna placera ut både i kök och badrum. Mest avallt önskar jag mej rumsdoften, ska precis flytta dottern till eget sovrum och har drömt om att äntligen få sätta en rumsdoft i vårt sovrum <3 mumma!!

 • Reply
  Maria A.
  9 juli, 2016 at 01:10

  Vilket härligt set! Rumsdoften skulle absolut komma i användning i vår WC, då vi har en kissa som använder samma WC som oss ? Tror också dim andra produkterna främst skulle användas i WC.

 • Reply
  Susanne
  9 juli, 2016 at 16:13

  På lilla toaletten, där det går i svart, vitt och brunt med Marrakeschgolv. Rumsdoften skulle jag säkert ge som present till någon.

 • Reply
  Therese
  9 juli, 2016 at 16:23

  De flesta produkterna skulle nog radas upp vackert i vårt badrum. Rumsdoften skulle jag lägga någonstans centralt hemma så att doften skulle sprida sig i flera rum, troligtvis köket, vilket angränsar till många andra rum.

 • Reply
  HannaG
  9 juli, 2016 at 17:13

  Vill gärna vinna Dermosils snygga produkter! De skulle passa perfekt in i vårt svartvita badrum eller vårt vita WC.

 • Reply
  Annah
  9 juli, 2016 at 17:47

  Skulle passa bra i vår vindstoa!

 • Reply
  Linda
  9 juli, 2016 at 18:05

  Tycker alla produkter är jättefina. Diskhandskarna med extra "skarvstycke" för att skydda ärmarna är verkligen smarta. Allt produkter skulle passa hos mig, men när jag besökte utedasset på sommarstugan skulle en sats doftstickor gjort stor nytta (även om det är rent och fräscht där skulle stickorna ha gett extra piff)!

 • Reply
  Victoria
  9 juli, 2016 at 18:30

  Svart-vitt passar alldeles perfekt hemma hos oss, så jag skulle inte ha några som helst problem att hitta en plats för de här produkterna! 🙂

 • Reply
  MH
  9 juli, 2016 at 18:41

  Produkterna är jättefina! Till att börja med skulle jag placera rumsdoften i wc:n och vardagsrummet och byta ut flaskan med kökstvål, för denna var så mycket fräschare 🙂

 • Reply
  Gunilla
  9 juli, 2016 at 19:51

  Jättefina produkter. Dessa skulle passa perfekt hos oss!

 • Reply
  Annika
  9 juli, 2016 at 21:08

  Jag är en sucker för rumsdofter på wc, å det här setet var dessutom snyggt så det skulle få stå på badrumsbänken. Kökshandskarna såg behändiga ut oxå, det är väl givet var de skulle placeras 🙂

 • Reply
  Rebecca
  9 juli, 2016 at 21:14

  Har de senaste 5 åren endast användt dermosils handtvålar, särskilt havtornstvålen. Så för mig skulle handtvålen passa perfekt för ett ombyte med havtornstvålen. Doftstickor anser jag är en fin ide men aldrig vågat prova köpa så om jag skulle vinna skulle de (beroende på hur starkt de doftar) vara i duschrummet eller ute med villan.

  Bodylotionen skulle jag helt klart ha i sovrummet på nattduksbordet brevid min body butter från dermosil. Så med andra ord skulle produkterna vara placerade lite i hela huset och ge ett lyxigt och enhäligt intryck.

 • Reply
  Annette
  9 juli, 2016 at 21:17

  Verkligt snygga produkter! Jag skulle placera dem i badrummet, där skulle de passa perfekt! Doftpinnarna skulle få stå i entre´n och sprida god doft när gäster kommer på besök.

 • Reply
  mia
  9 juli, 2016 at 21:44

  Oj det var en svår fråga eftersom de passar så bra på alla möjliga ställen. Tror jag skulle ha ex. doftpinnarna på balkongen på ett mysigt bord för att få dendär lyxiga känsla som den ger. Tvålen o brickan skulle jag nog ha i köket för att det är så simpelt och så snyggt.

 • Reply
  Ulla
  9 juli, 2016 at 21:59

  Vilka snygga paketten 🙂 skulle placera dem i vårt badrummet..kanske 🙂

 • Reply
  Carina
  9 juli, 2016 at 23:09

  Snygga produkter. De skulle passa i vårt badrum som går i vitt och grått. Doftpinnarna skulle jag placera i hallen.

 • Reply
  Daniela
  10 juli, 2016 at 00:28

  Handtvålen och rumsdoften skulle passa perfekt i vår lilla wc, snörtvålen i vår bastu och lotionen i sovrummet eller i badrummet. Snygga, stilrena och passar i mångas hem 🙂

 • Reply
  Finnsessan
  10 juli, 2016 at 09:24

  Alltså dessa produkter skulle passa perfekt i vår gästtoalett som går i nyanserna svart, vitt och rött. Har inte blivit besviken på någon Dermoshop produkt ännu och har på känn att dessa produkter inte blir något undantag. Har ingen erfaranehet av doftpinnar så de skulle vara kul att testa också.

 • Reply
  johanna
  10 juli, 2016 at 10:26

  Jag skulle nog placera doftpinnarna i sovrummet,där stinker det alltid instängt oavsett hur mycket jag vädrar. Resten skulle passa finemang i badrummet där det är äckligt vitt överallt 🙂

 • Reply
  Erika
  10 juli, 2016 at 11:00

  Jag och min pojkvän har planerat att så småningom flytta in tillsamman så ett sådant här kit skulle vara perfekt. Jag skulle nog placera doftpinnarna i wc:n, så mycket fräshare när det doftar gott. Sen är jag ju en sucker för svart och vitt så det är ju ännu ett plus. 😀

 • Reply
  Görel
  10 juli, 2016 at 12:04

  Med dessa produkter kan jag både pigga upp mig själv och hela huset i väntan på semestern?

 • Reply
  Petra
  10 juli, 2016 at 12:09

  Alla produkterna skulle verkligen snygga till mitt badrum, hoppas på tur ?

 • Reply
  Jaana
  10 juli, 2016 at 12:59

  Otroligt fina och stilrena produkter! Dessa skulle jag sprida ut lite här som där hemma: vardagsrummet, badrummet och köket.

 • Reply
  Hanna
  10 juli, 2016 at 15:43

  Jag ska flytta till en ny lägenhet om några veckor och handtvålen och disktrasan skulle se bra ut i mitt nya vita kök. Andra produkterna skulle vara händiga i badrummet.

 • Reply
  Johanna Kq
  10 juli, 2016 at 17:35

  Åååh, skulle passa perfekt i vårt badrum. Bor i ett hus från sent 1800-tal med ett semiromantiskt inrett badrum – älskar kontraster och fina förpackningar så dethär skulle vara super!

 • Reply
  Marica
  10 juli, 2016 at 17:55

  Oj så snygga, jag skulle placera dem i vår sommarstuga, lite här och där. En tvål i toaletten, en lotion i omklädningsrummet vid bastun, lite här och där så att alla våra gäster ( det går en strid ström av dem till vår villa hela sommaren och vi älskar det) skulle tro att jag har en tanke och en röd tråd när det kommer till inredning 🙂

 • Reply
  yvonne
  10 juli, 2016 at 17:59

  Verkligen snygga förpackningar! Handtvålen och krämen skulle pigga upp badrummet, tvålen och trasan skulle vara en fin detalj i köket och doftpinnarna skulle jag placera på sidobordet i vardagsrummet. 🙂

 • Reply
  Pia Finne
  10 juli, 2016 at 20:42

  Har även svart-vit toa nere i huset där hand tvålen skulle passa perfekt. Tvålen i duschen och doftpinnarna i vardagsrum/tvättstuga , hoppas på tur ☺

 • Reply
  Sannamarianna
  10 juli, 2016 at 20:50

  Toaletten och köket. 🙂

 • Reply
  Katja
  10 juli, 2016 at 21:03

  Fina flaskor. På Toaletten och i köket skulle jag använda produkterna.

 • Reply
  Anna-Lena Sundstén
  10 juli, 2016 at 21:16

  Vilken dröm de hade varit att vinna detta set. Jag håller på att övergå till enkla och stilrena även i vardagen. Jag vill inte de ska vara för plottrigt o fula förpackningar. Så handtvålen hamnar i köket vid diskhon,och disktrasan hängs bredvid. Hand/body lotionen likaså (man måste ju smörja in sig då man diskat):) Snörtvålen hamnar i badrummet hängandes på hyllan i duschen, och rumsdoften kommer att få stå på byrån i hallen som är det första intrycket då folk kommer på besök. Att de möts av en fräsh doft tror jag gör susen 🙂
  Hoppas på en stor portion tur nu!!! 🙂

 • Reply
  Ida L
  10 juli, 2016 at 21:34

  Setet skulle göra sig fint på villan som vi håller på och tar över och vill fixa till med enkla medel. Enkelt och stilrent.

 • Reply
  Jenny
  10 juli, 2016 at 22:05

  Härligt stilrena produkter! Rumsdoften skulle hamna i tamburen så att man alltid välkomnas av en god doft. Handtvålen och hand/bodylotion skulle få bo i toan, snörtvålen i duschen och disktrasan i köket. Just handtvålen och hand/bodylotion kommer bli en favorit hos oss vet jag redan nu!

 • Reply
  Milla
  10 juli, 2016 at 22:28

  Oj, dessa snygga produkter skulle få pryda vårt snart kommande upprenoverade hem som kommer att gå i svartvita toner. De skulle utplaceras i olika rum i huset. Doftpinnarna skulle absolut få stå i grovköket ?

 • Reply
  Helen
  10 juli, 2016 at 22:29

  Rumsdoften skulle jag placera i gästtoan. De övriga produkterna passar perfekt till vårt badrum.

 • Reply
  Louise
  10 juli, 2016 at 22:29

  Vilka snygga förpackningar! De skulle passa perfekt hemma hos oss i köket och badrummet.

 • Reply
  Kristina
  17 juli, 2016 at 20:26

  Vacker och snygga! Skulle placera dem i mitt badrum.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.