The winners

Grattis Marica Ö och Linda L – ni vann varsitt Living-paket från Dermosil! Vinnarna har kontaktats via e-post och paketen är på väg hem till er nu. Tusen tack till er alla som deltog i tävlingen! Vill ni beställa nya Living-serien så hittar ni den alltså här

 

DSC 7167w

 

 

Min man kommenterade handtvålen häromdagen och jag blev aningen överraskad (han brukar definitivt inte kommentera hur en handtvål doftar). Men som jag skrev tidigare så är den här doften väldigt unisex, så egentligen är det inte alls konstigt att han gillade den. Han undrade om det finns refillpåsar till flaskorna, så det kollade jag upp med Ann-Sofie på Dermoshop. Och ja, i september kommer det att finnas refillpåsar både till handtvålen och duschgelen. Perfekt!

  

 

DSC 7318w

 

 

0 gillar
Dermoshop Samarbete Tävling

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.