Tine K A/W 2016

Tine K:s bilder brukar sällan göra mig besviken, så det var med höga förväntningar jag bläddrade genom höstnyheterna. Även i år har man fotat i en magnifik miljö och vilka prylar som helst skulle nog se snygga ut här kan jag tänka mig.

 

 

 

tinekhome aw16 bamstool tablecut300 smo basdome lamp.jpg 1024x0 q85 subsampling 2tine3tinekhome aw16 dayhotel moonlib40 storm palmachair palmalounge palmatableo80.jpg 1024x0 q85 subsampling 2

tinekhome aw16 sofaxxlvel mo metcoffee daypuf35vel mo daybed ph jute gr.jpg 1024x0 q85 subsampling 2

 

 

 

Om jag ska summera vad som gäller hösten 2016 enligt Tine K så får de bli ljus pastellgrön, metallmöbler med glasskiva samt stora gröna växter i lerkrukor. Och förstås trä, bambu, speglar och sammet.

 

 

 

tinekhome aw16 daydinevel table brass bamlamp m bl shadelin m ro.jpg 1024x0 q85 subsampling 2tine2tinekhome aw16 metcon100 candle old brass claypot.jpg 1024x0 q85 subsampling 2

 

 

 

Såg att jag bloggade om Tine K:s förra höstkollektion för exakt ett år sedan. Mycket är sig lika, men visst ser man ändå lite skillnad i stylingen. Jag gillar verkligen när företag satsar på snygga inspirationsbilder. Ofta får jag idéer om hur jag kan inreda här hemma, till exempel att ställa blommorna i en grupp på golvet istället för att sprida ut dem på olika ställen.

 

 

 

tinekhome aw16 metcoffee tablemet brass tablemet shine bedboard fallthrow smo softquilt kit.jpg 1024x0 q85 subsampling 2tine1tinekhome aw16 metcon100 jar daypuf35vel mo claypot jute gr.jpg 1024x0 q85 subsampling 2

 

 

Här hittar ni höstkatalogen i sin helhet. Bläddrar man genom den så kan man också konstatera att det finns något för alla smaker, pressbilderna i det här inlägget avslöjar inte riktigt hela bredden på sortimentet tycker jag. 

 

Foton: Tine K Home

0 gillar
Höstnytt Tine K

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.