Ellos och Mall of Scandinavia

Ett intressant fenomen är att många etablerade webbshopar kompletterar sin nätverksamhet med att öppna fysiska butiker. Den här veckans stora nyhet är att Ellos öppnar sin första “riktiga” butik i Mall of Scandinavia i september, med hela 400 olika varumärken i sortimentet. Vi besökte Mall of Scandinavia i somras och där fanns bland annat R.O.O.M, Royal Design och Habitat, vilket kändes ungefär som att kliva in i ett trendigt inredningsmagasin. Jättekul att klämma på och beundra alla vackra möbler, lampor och prylar som man annars mest ser på bild. 

 

  

IMG 20160723 162313w

IMG 20160723 161909w

IMG 20160723 161944w

 

 

Nu när jag är inne på ämnet Mall of Scandinavia så kan jag berätta att det stället var en mycket positiv upplevelse. Jag brukar faktiskt inte gilla stora gallerior speciellt mycket eftersom det alltid är de där samma butikerna från samma kedjor som finns representerade, men här fanns det många guldkorn.

  

 

IMG 20160723 152539w horz

 

 

Och det bäst av allt var att det var så oerhört vackert överallt! Tror inte jag sett så snygga butikslokaler någonsin tidigare. Jag gick mest runt och njöt av hur modernt och fint allt var, det blev sist och slutligen inte så mycket shoppat för min del.

 

  

IMG 20160723 152243w horz

 

 

Toaletterna var rymliga och fräscha, restaurangerna snyggt inredda och till och med parkeringshuset var värt att fotografera! Så har ni vägarna förbi ska ni definitivt svänga in till Mall of Scandinavia.

 

  

SAM 1472w

 

0 gillar
Ellos Stockholm

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Marias Memoarer
  28 augusti, 2016 at 14:18

  Wow, snyggt shoppingcenter! Och kul att Ellos öppnat en fysisk butik! Jag hade faktiskt tänkt besöka Mall of Scandinavia senast jag var i Stockholm, men blev aldrig av…

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   28 augusti, 2016 at 14:39

   Allt var verkligen tiptop där, har inte sett något i den här stilen tidigare i Finland eller Sverige.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.