Loppisfynda i Sundom

Jag hade inte tänkt att det skulle ta så här länge att få ut del 2 och 3 om Stockholms-lägenheten, men det ser trögt ut. Ibland kommer andra saker emellan, ni vet. Skolstart, dagis, hobbyn, jobb, sjuka barn och allt det där som drar igång med en rivstart på hösten. Men jag lovar återkomma med resten av huset så fort jag hinner redigera bilderna (som är ganska svårarbetade pga att de flesta är fotade med mobilen). Nåja, nog om det.

Det viktiga med det här inlägget är datumet 3 september. Då ordnas nämligen Sundom loppisrace där ett 60-tal gårdar deltar. Och vi ska vara med för första gången nånsin! Jag brukar egentligen hellre gå runt till de andra gårdarna och fynda. Dessutom har jag alltid trott att jag avskyr att stå och sälja mina egna saker, men när vi hade Sevendays loppis i våras tyckte jag det var jättekul! Så nu är hela familjen taggade på att vara med som försäljare nästa lördag! 

 

LOGO 2016 +uflogo bg copy

 

Om jag hinner ska jag fota lite av grejerna vi kommer att sälja, men i korthet blir det ungefär så här:

 • flickkläder, storlek 134-152 (mest 134/140) + skor 34-36
 • pojkkläder, 98-122 (mest 110/116) + skor 29-31
 • barnmössor och vantar
 • smycken, halsdukar, accessoarer
 • leksaker, spel, böcker, barncykel
 • damkläder, S-L 
 • damskor, storlek 41-42
 • inredningsprylar och mindre möbler
 • herrkläder M-L, (om vi hinner så långt i garderobsrensningen)

 

Så här såg det ut för ett tag sedan när jag började skåptömningen…nu har det utökats med två fulla klädställningar till plus ett antal kassar! Sen har vi en massa saker i förrådet som jag ännu inte hunnit gå igenom.

 

Skarmklipp2

 

Det kommer alltså finnas mycket saker, så ni måste lova att ni kommer och hjälper mig tömma våra förråd. Boka in 3.9 kl 10-16 i er kalender redan nu, så återkommer jag med mera bilder under veckan om tiden tillåter! Här kan ni se kartan över vilka gårdar som deltar, vi är nr 24 (adress: Kråknäsvägen 13). Här finns evenemangets FB-sida.

Visst ses vi?

 

0 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

  Lämna ett Svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.