Svetlana Bogatcheva

Som jag nämnt tidigare så gillar jag tavlor som är lite annorlunda, men det är inte så lätt att hitta guldkornen i dagens massproducerade utbud. Jag vill gärna ha motiv som är lite abstrakta och moderna – helst inga båtar och skogar i solnedgång alltså. Jag fick upp ögonen för Svetlana Bogatcheva när jag läste programmet inför Konstens natt som ordnas i Vasa imorgon.

 

 

 

Skarmklipp

 

 

Svetlana har Hon ställer ut sina tredimensionella målningar och skulpturer på Gustav Wasa under kvällen. Efter att jag tittat på hennes webbsida blev jag nyfiken på att se konstverken live, så jag ska nog ta en sväng förbi GW imorgon. Kolla bara så häftiga de ser ut!

 

 

image 00030 670

svetlana

131129 Lana Artwork0016

 

 

Vill ni se mera av hennes alster så hittar ni fler bilder här. Jag gillar de vackra strukturerna som uppstår när hon använder sig av udda material. Material som man vid första anblicken inte ens vet vad det där. I hennes konstverk finns bland annat styrox, cornflakes, frön, linser och mjöl. Verkligen kreativt!

0 gillar
Konst Tavlor

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Sarah Nedergård
  18 augusti, 2016 at 13:38

  Hennes fina alster finns på Raawka också! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   18 augusti, 2016 at 20:51

   Trevligt! Måste spana in dem där också!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.